Piotr Lysko Napisano 14 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 stycznia 2020 1 godzinę temu, 1Ender napisał: Gratulacje!! @Piotr Lysko Nowy, używany? Pozdrawiam Nowy😀. Serio moje życie stało się lepsze. Dziś jest piekny dzień. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2020 No i to mi się podoba taka radość z nowego sprzętu. świetnie!! 🎉🎊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Lysko Napisano 15 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 stycznia 2020 2 godziny temu, S4Home napisał: No i to mi się podoba taka radość z nowego sprzętu. świetnie!! 🎉🎊 Dziękuję i pozdrawiam 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 15 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2020 20 godzin temu, Piotr Lysko napisał: Panowie jestem szczęśliwy 😀 Kupiłem Nad 356 bee i to jest to 😀. Dopiero teraz widac ile porzadny wzmacniacz potrafi wyciagnac z tych kolumn podstawkowych (wszystko sie poprawilo). Zyczymy przyjemnego sluchania!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Lysko Napisano 15 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 stycznia 2020 12 minut temu, lysyrafal napisał: Dopiero teraz widac ile porzadny wzmacniacz potrafi wyciagnac z tych kolumn podstawkowych (wszystko sie poprawilo). Zyczymy przyjemnego sluchania!!! Dziękuję 😀. Różnica jest naprawdę olbrzymia ! Pozdrawiam i dziękuję za mądre rady👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 15 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2020 (edytowany) Tylko problem jest w tym ze nie "WSZYSCY" daja sie do tego przekonac. Pozdrawiamy Cie i niech "MOC" bedzie z Toba!!! Edytowano 15 stycznia 2020 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Lysko Napisano 15 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 stycznia 2020 4 godziny temu, lysyrafal napisał: Tylko problem jest w tym ze nie "WSZYSCY" daja sie do tego przekonac. Pozdrawiamy Cie i niech "MOC" bedzie z Toba!!! Ja jak się na czymś nie znam, to słucham tych co się znają 🙂. Tak jak mnie słuchają ci co nie znają się na tym na czym ja się znam 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 16 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2020 Piotrek, ale nie zawsze tak jest. Dużo osób i tak robi po swojemu. Nie wszyscy. Przekona natura? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Lysko Napisano 16 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 stycznia 2020 59 minut temu, 1Ender napisał: Piotrek, ale nie zawsze tak jest. Dużo osób i tak robi po swojemu. Nie wszyscy. Przekona natura? Pozdrawiam Może to taka narodowa cecha- wiem lepiej i co mi pan zrobi? 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 17 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2020 (edytowany) Mysle, ze tym temacie najwieksze podziekowania naleza sie dla kolegi Tomasz S. poniewaz calkowicie zmienil koncepcje tz. zostawic kolumny a wymienic amplituner na wzmacniacz. Zmieniajac kolumny nie osiagnal bys takiego efektu jaki masz teraz i znowu poszukiwania. Nasza Polska mentalnosc to pozostawie bez komentarza. Podsumowujac Piotrze najwazniejsze ze Ty jestes zadowolony i kropka. Edytowano 17 stycznia 2020 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Lysko Napisano 19 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 stycznia 2020 Dnia 17.01.2020 o 12:05, lysyrafal napisał: Mysle, ze tym temacie najwieksze podziekowania naleza sie dla kolegi Tomasz S. poniewaz calkowicie zmienil koncepcje tz. zostawic kolumny a wymienic amplituner na wzmacniacz. Zmieniajac kolumny nie osiagnal bys takiego efektu jaki masz teraz i znowu poszukiwania. Nasza Polska mentalnosc to pozostawie bez komentarza. Podsumowujac Piotrze najwazniejsze ze Ty jestes zadowolony i kropka. Dzięki 🙂👍. Twoje rady też mi dały do myślenia. Pozdrawiam 🙂 Panowie jeszcze jedna prośba o radę. Zamierzam sprzedać CD s 300 i kupić coś "cieplejszego". Tylko bardziej używka. Za czym się rozglądać? Budżet do 1500zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2020 Za dużo mniej Marantz CD63 A za założony budżet możesz szukać juz pierwszych edycji Roksan Caspian. Świetne CD Alternatywnie brzmienie Rotela może tu być ok. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Lysko Napisano 20 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 stycznia 2020 11 minut temu, S4Home napisał: Za dużo mniej Marantz CD63 A za założony budżet możesz szukać juz pierwszych edycji Roksan Caspian. Świetne CD Alternatywnie brzmienie Rotela może tu być ok. Pozdrawiam Dziękuję 😀👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 20 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2020 W takiej kwocie masz także Odtwarzacz CD Cayin CD-15B, który możesz kupić na allegro i masz ewentualne 14 na odstąpienie od umowy. Alternatywą może być pozostawienie s300 i dokupienie buforu lampowego Musical Fidelity jak tylko się pojawi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Lysko Napisano 20 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 stycznia 2020 10 minut temu, Q21 napisał: W takiej kwocie masz także Odtwarzacz CD Cayin CD-15B, który możesz kupić na allegro i masz ewentualne 14 na odstąpienie od umowy. Alternatywą może być pozostawienie s300 i dokupienie buforu lampowego Musical Fidelity jak tylko się pojawi. Dzięki 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts