Blaze K #1 Napisano 13 grudnia 2019 Witam. Mam okazje nabycie kolumn Tannoy mercury 7.4 w okazyjnej cenie i tu pojawia sie moje pytanie: pod co by je podpiac aby fajnie graly pod tv. Nie jestem amatorem stereo ale dobry dzwiek potrafie dodenic i slucham sporo muzyki wiec fajnie aby mialo to moc. Slucham muzyki house, rap, jazz i chill po za tym konsola i filmy. Im taniej tym lepiej :D Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 13 grudnia 2019 Nowy: Marantz pm6006, magnat ma 780 Używany : marantz pm80, Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blaze K #3 Napisano 13 grudnia 2019 (edytowany) A pm5004 by sie nadal? Sporo tego w dobrej cenie. Edytowano 13 grudnia 2019 przez Blaze K Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #4 Napisano 14 grudnia 2019 11 godzin temu, Blaze K napisał: A pm5004 by sie nadal? Sporo tego w dobrej cenie. Ostatecznie, ale zdecydowanie lepiej przynajmniej seria 6000. To dobre kolumny, które pokażą klasę z dobrym wzmacniaczem, warto trochę dołożyć. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blaze K #5 Napisano 14 grudnia 2019 Ok dzieki wielkie za pomoc! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach