Gość Napisano 22 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2019 Panowie chciał bym zapytać w imieniu brata.Jakie kolumny do wzmacniacza xindak 6950 tak do 3000zł.Brat mieszka 300km ode mnie bo byśmy poodpieli moje aurorki700 i zobaczyli czy by podeszły bo mu się podobały.Jak by się zagrał ten wzmacniacz z tymi głośnikami?albo ewentualnie czym jeszcze się zainteresować? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 22 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2019 Jutro branża coś napisze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 22 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2019 A czego oczekujesz od dźwięku?Z aurorami może być zbyt ciepły dźwięk.Ale to tylko moje odczucie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2019 No i właśnie- ma to grać ciepłym dźwiękiem ale nie zamulającym.Aurory 700 to kiedyś słyszał u mnie tyle że z c356bee i bardzo mu się podobało.A ten xindak to chyba znacznie lepszy wzmak.Pytanie tylko jakim dźwiękiem gra ten xindak? Bo Braciak lubi gęste ciepłe granie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 22 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2019 Xindak gra gęstym ciepłym dźwiękiem bardzo fajny wzmak. Ja bym brał używane magnat quantum 757 lub 805. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2019 Właśnie nie do końca. Zależy który. Bo wersji tego wzmacniacza było ze 3 chyba. U nas na stronie masz jego test który ja robiłem. Dół faktycznie jest gęsty ciepły miły. Ale góra jest typowo tranzystorowa. Konkretna, trzymająca w ryzach. Bo to jednak klasa A. Świetnie to czuć. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2019 Model to 6950v Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 23 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2019 Dnia 22.12.2019 o 13:53, przemo820308 napisał: Panowie chciał bym zapytać w imieniu brata.Jakie kolumny do wzmacniacza xindak 6950 tak do 3000zł.Brat mieszka 300km ode mnie bo byśmy poodpieli moje aurorki700 i zobaczyli czy by podeszły bo mu się podobały.Jak by się zagrał ten wzmacniacz z tymi głośnikami?albo ewentualnie czym jeszcze się zainteresować? Podaj więcej szczegółów - zgodnie z "pierwszymi postami", bo nawet nie wiadomo na jakiej powierzchni mają grać kolumny u Twojego brata. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2019 Metraż pomieszczenia to ok.25 28m2 raczej w kwadracie.Klasyczne ustawienie na środku jednej ściany tv pod spodem szafka rtv a po bokach kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts