chelchow@gmail.com Napisano 23 grudnia 2019 Napisano 23 grudnia 2019 Mam szybkie pytanie Ilu kanałowy amplituner muszę kupić by podłączyć 7.1 zestaw i do tego dwa głośniki atmos ? W tej chwili posiadam Onkyo nr696 a chciałbym domontować jeszcze dwa Atomosy w suficie. Czy Onkyo Onkyo TX-RZ740 umożliwi mi to ? Odpisz, cytując
Stolarz Napisano 23 grudnia 2019 Napisano 23 grudnia 2019 (edytowany) Ten amp Onkyo jak najbardziej. - 11.2-ch pre-out i przetwarzanie dla układów 7.2.4 Ale żeby Ci coś więcej branża poleciła to podaj więcej info. Przede wszystkim jakie masz aktualnie kolumny. Edytowano 23 grudnia 2019 przez Stolarz Odpisz, cytując
chelchow@gmail.com Napisano 30 grudnia 2019 Autor Napisano 30 grudnia 2019 Kolumny to Zestaw Jamo S809 + sub + Atoms + dodatkowe dwie satelity w sumie jest 9.1 Nie bardzo mam jak wymienić amplituner Onkyo 696 ale tak myślę by go może wystawić na allegro i kupić 9.1 A niestety zagapiłem się przy kupnie jakoś wbiłem sobie w głowę że atomos to nie kanał ... i jeśli wspiera to wspiera, dopiero jak spojrzałem na tył to poczułem klepniecie w głowę. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 2 stycznia 2020 Napisano 2 stycznia 2020 Daj sobie spokój z atmosem przy tych kolumnach. Musisz kupić dobry ampli. Z większą ilością kanałów. A już taki rz840 to przerost formy nad treścią przy jamo. Co jest u ciebie subem? Odpisz, cytując
Recommended Posts