Sequel87 Napisano 24 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2019 Witam wszystkich. Jak w temacie mam problem z spotify oraz Youtube z ps4. Na tych programach gra tylko belka i skrzynka a boczne nie. Reszta wszystko jest ok. Proszę o każde sugestie, jestem wdzięczny pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 24 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2019 A Spotify czy youtube nadaje sygnał 5.1 w ogóle? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 24 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2019 Spotify nie wspiera systemu 5.1 więc to normalne że nie grają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sequel87 Napisano 25 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 grudnia 2019 O kurde:/ lipa Niezależnie od platformy? To jak wy radzicie sobie z takim problemem? Nie używacie tych programów? Jesteś zielony w tych tematach więc pytania moje mogą być głupie. Dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 25 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2019 Jeśli ta grajbelka nie ma opcji zamiany dźwięku stereo na 5.1 to nic nie zrobisz. P.S. Jeśli sygnał jest stereo to też tak raczej powinno się go słuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 25 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2019 24 minuty temu, Stolarz napisał: P.S. Jeśli sygnał jest stereo to też tak raczej powinno się go słuchać. Nie do końca się zgodzę. Są w amplitunerach takie funkcje jak np zmiana stereo na Dolby pro logic. Sam korzystam z tego oglądając audycje w tv. Ale jeśli chodzi o słuchanie muzyki to też jestem oczywiste za "czystym" stereo. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 25 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2019 Owszem są takie funkcje ale ja miałem tu też na myśli stricte słuchanie muzyki Pozdro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sequel87 Napisano 25 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 grudnia 2019 Grajbelka jest 5.1. Ma system dolby digital, dolby dts, emituje dźwięk 4k itd. Wszędzie mam dźwięk przestrzenny, w grach też. Przez bt też. Tylko Youtube i spotify nie gra na całości. Proszę o pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 25 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2019 Bo you tube i spotify "nadaje" w stereo. Zresztą słuchanie muzyki na grajbelce to średni pomysł moim zdaniem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 25 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2019 2 godziny temu, Sequel87 napisał: Grajbelka jest 5.1. Ma system dolby digital, dolby dts, emituje dźwięk 4k itd. Wszędzie mam dźwięk przestrzenny, w grach też. Przez bt też. Tylko Youtube i spotify nie gra na całości. Proszę o pomoc Dlaczego chcesz muzyki słuchać w trybie 5.1? Jeszcze 2.1 bym zrozumiał zamiast 2.0 (ale na pewno nie na takiej grajbelce) ale 5.1? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sequel87 Napisano 25 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 grudnia 2019 Panowie chodzi o to że ta grajbelka ma jeszcze dwie satelitki i chciałbym tylko żeby one też grały, nic więcej. Trochę się załamalem tym że nie się pociesze łatwo dostępnym jutubem na pleju czy spotifajem w odbiorze wszystkich głośników:/ Ps dzięki za odpowiedzi Jeżeli moge coś jeszcze zrobić albo macie jakieś pomysły to piszcie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavko Pawel Napisano 15 lipca 2021 Udostępnij Napisano 15 lipca 2021 Dnia 25.12.2019 o 20:56, Sequel87 napisał: Panowie chodzi o to że ta grajbelka ma jeszcze dwie satelitki i chciałbym tylko żeby one też grały, nic więcej. Trochę się załamalem tym że nie się pociesze łatwo dostępnym jutubem na pleju czy spotifajem w odbiorze wszystkich głośników:/ Ps dzięki za odpowiedzi Jeżeli moge coś jeszcze zrobić albo macie jakieś pomysły to piszcie. Odłącz satelity i przełącz na pilocie na "muzyka" Wtedy grają wszystkie głośniki i do tego na pilocie możesz regulować głośnością satelit. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts