KrólKiczu Napisano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2020 13 minut temu, Cass napisał: Teraz, kiedy już się osłuchałem z tym sprzętem, coraz częściej myślę o zmianie kolumn, bo cały czas mam wrażenie, że ten wzmacniacz może zagrać dużo, dużo lepiej z lepszej klasy kolumnami... A z jakimi kolumnami gra u Ciebie ten cyrus? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cass Napisano 28 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2020 1 godzinę temu, seba3002 napisał: A z jakimi kolumnami gra u Ciebie ten cyrus? A jaki jest tytuł wątku?;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2020 Sorki, nie zauważyłem, że to Ty jesteś autorem 😉. Skoro to zensory 7 to powinno grać ok. U mnie cyrus gra z piątkami i jestem zadowolony. Ale możesz celować też np w dynaudio emity. Z tym, że najpierw spróbowałbym połączenia z Twoimi zensorami. Moim zdaniem powinieneś być zadowolony. Sorki, nie zauważyłem, że to Ty jesteś autorem 😉. Skoro to zensory 7 to powinno grać ok. U mnie cyrus gra z piątkami i jestem zadowolony. Ale możesz celować też np w dynaudio emity. Z tym, że najpierw spróbowałbym połączenia z Twoimi zensorami. Moim zdaniem powinieneś być zadowolony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2020 Cyrus pasuje do Oberon i Zensor. Zdecydowanie. Ja bym zmienił Denon a zostawił kolumny. Pod DRA 800 nic lepszego nie podłączysz, co najwyżej dźwiękowo innego. Dynaudio z nim nie zagrają. Za słaby. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2020 2 godziny temu, S4Home napisał: Cyrus pasuje do Oberon i Zensor. Zdecydowanie. Ja bym zmienił Denon a zostawił kolumny. Pod DRA 800 nic lepszego nie podłączysz, co najwyżej dźwiękowo innego. Dynaudio z nim nie zagrają. Za słaby. Chodziło mi o komplet - cyrus plus dynaudio 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2020 A no to jeśli mówimy o wymianie całości to tak jestem za Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piękny Marian Napisano 11 maja 2020 Udostępnij Napisano 11 maja 2020 Panowie jak wygląda i czy w ogóle istnieje pilot do Cyrus ONE HD (aplikację na telefon widziałem) , musi przecież obsługiwać dodatkowe wejścia cyfrowe? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 maja 2020 Udostępnij Napisano 12 maja 2020 https://www.google.com/search?q=cyrus+one+hd+remote&client=firefox-b-d&sxsrf=ALeKk02t7U6Wh_o9FZW9a3s3sqt9nt0pug:1589267055456&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjSnayS4a3pAhXCfZoKHR1BB6kQ_AUoAnoECAwQBA&biw=1536&bih=750 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piękny Marian Napisano 13 maja 2020 Udostępnij Napisano 13 maja 2020 Dnia 12.05.2020 o 09:07, S4Home napisał: https://www.google.com/search?q=cyrus+one+hd+remote&client=firefox-b-d&sxsrf=ALeKk02t7U6Wh_o9FZW9a3s3sqt9nt0pug:1589267055456&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjSnayS4a3pAhXCfZoKHR1BB6kQ_AUoAnoECAwQBA&biw=1536&bih=750 Czy kolega z S4Home przypuszcza że nie potrafię "cyrus one hd remote" wpisać w wyszukiwarkę. Chyba że mój osobisty wujek dobra rada "google" jest złośliwy albo leniwy bo dostrzega w eterze tylko do cyrus one ale bez hd !!! Mimo to dziękuję i pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 maja 2020 Udostępnij Napisano 14 maja 2020 Nie jestem złośliwy w tym przypadku. Pytałeś o pilot i ten pilot tak wygląda i jest. Nie rozumiem skąd takie nastawienie? W którym miejscu byłem złośliwy. Odpowiedziałem konkretnie na pytanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piękny Marian Napisano 14 maja 2020 Udostępnij Napisano 14 maja 2020 He,he pisząc ".......mój osobisty wujek dobra rada "google" jest złośliwy albo leniwy......" miałem na myśli moją wyszukiwarkę Google. Skąd takie odczucie kolegi nie jestem w stanie zrozumieć. Mam natomiast wątpliwości co do sformułowania "...Odpowiedziałem konkretnie na pytanie...". Otworzyłem link kolegi i otrzymałem setki obrazów a pilota do ONE HD nie dostrzegłem. Przypomnę mój wcześniejszy post "Panowie jak wygląda i czy w ogóle istnieje pilot do Cyrus ONE HD (aplikację na telefon widziałem) , musi przecież obsługiwać dodatkowe wejścia cyfrowe?" czyli musi mieć dodatkowy przycisk do "cyfrówki". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 maja 2020 Udostępnij Napisano 15 maja 2020 No ja miałem wśród 2 pierwszych zdjęć. Jest różnica kto wpisuje te same hasła. Tak działa google chyba. Możesz taki nabyć za 45 zł/ Nie oryginalny ale co tam. https://allegro.pl/oferta/pilot-zamiennik-do-cyrus-one-hd-nowy-8297275097?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_ELKTRK_PLA_RTV+i+AGD&ev_adgr=Piloty&gclid=Cj0KCQjw2PP1BRCiARIsAEqv-pTI-h25R4omKSAu0IkQk4MF_NrBrE21ki-05aMZ7fWYuDJEAx97imMaAi7UEALw_wcB Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts