seba3002 #51 Napisano 28 kwietnia 2020 13 minut temu, Cass napisał: Teraz, kiedy już się osłuchałem z tym sprzętem, coraz częściej myślę o zmianie kolumn, bo cały czas mam wrażenie, że ten wzmacniacz może zagrać dużo, dużo lepiej z lepszej klasy kolumnami... A z jakimi kolumnami gra u Ciebie ten cyrus? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cass #52 Napisano 28 kwietnia 2020 1 godzinę temu, seba3002 napisał: A z jakimi kolumnami gra u Ciebie ten cyrus? A jaki jest tytuł wątku?;) Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seba3002 #53 Napisano 28 kwietnia 2020 Sorki, nie zauważyłem, że to Ty jesteś autorem 😉. Skoro to zensory 7 to powinno grać ok. U mnie cyrus gra z piątkami i jestem zadowolony. Ale możesz celować też np w dynaudio emity. Z tym, że najpierw spróbowałbym połączenia z Twoimi zensorami. Moim zdaniem powinieneś być zadowolony. Sorki, nie zauważyłem, że to Ty jesteś autorem 😉. Skoro to zensory 7 to powinno grać ok. U mnie cyrus gra z piątkami i jestem zadowolony. Ale możesz celować też np w dynaudio emity. Z tym, że najpierw spróbowałbym połączenia z Twoimi zensorami. Moim zdaniem powinieneś być zadowolony. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #54 Napisano 29 kwietnia 2020 Cyrus pasuje do Oberon i Zensor. Zdecydowanie. Ja bym zmienił Denon a zostawił kolumny. Pod DRA 800 nic lepszego nie podłączysz, co najwyżej dźwiękowo innego. Dynaudio z nim nie zagrają. Za słaby. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seba3002 #55 Napisano 29 kwietnia 2020 2 godziny temu, S4Home napisał: Cyrus pasuje do Oberon i Zensor. Zdecydowanie. Ja bym zmienił Denon a zostawił kolumny. Pod DRA 800 nic lepszego nie podłączysz, co najwyżej dźwiękowo innego. Dynaudio z nim nie zagrają. Za słaby. Chodziło mi o komplet - cyrus plus dynaudio 🙂. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #56 Napisano 30 kwietnia 2020 A no to jeśli mówimy o wymianie całości to tak jestem za Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny Marian #57 Napisano 11 maja 2020 Panowie jak wygląda i czy w ogóle istnieje pilot do Cyrus ONE HD (aplikację na telefon widziałem) , musi przecież obsługiwać dodatkowe wejścia cyfrowe? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #58 Napisano 12 maja 2020 https://www.google.com/search?q=cyrus+one+hd+remote&client=firefox-b-d&sxsrf=ALeKk02t7U6Wh_o9FZW9a3s3sqt9nt0pug:1589267055456&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjSnayS4a3pAhXCfZoKHR1BB6kQ_AUoAnoECAwQBA&biw=1536&bih=750 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny Marian #59 Napisano 13 maja 2020 Dnia 12.05.2020 o 09:07, S4Home napisał: https://www.google.com/search?q=cyrus+one+hd+remote&client=firefox-b-d&sxsrf=ALeKk02t7U6Wh_o9FZW9a3s3sqt9nt0pug:1589267055456&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjSnayS4a3pAhXCfZoKHR1BB6kQ_AUoAnoECAwQBA&biw=1536&bih=750 Czy kolega z S4Home przypuszcza że nie potrafię "cyrus one hd remote" wpisać w wyszukiwarkę. Chyba że mój osobisty wujek dobra rada "google" jest złośliwy albo leniwy bo dostrzega w eterze tylko do cyrus one ale bez hd !!! Mimo to dziękuję i pozdrawiam. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #60 Napisano 14 maja 2020 Nie jestem złośliwy w tym przypadku. Pytałeś o pilot i ten pilot tak wygląda i jest. Nie rozumiem skąd takie nastawienie? W którym miejscu byłem złośliwy. Odpowiedziałem konkretnie na pytanie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny Marian #61 Napisano 14 maja 2020 He,he pisząc ".......mój osobisty wujek dobra rada "google" jest złośliwy albo leniwy......" miałem na myśli moją wyszukiwarkę Google. Skąd takie odczucie kolegi nie jestem w stanie zrozumieć. Mam natomiast wątpliwości co do sformułowania "...Odpowiedziałem konkretnie na pytanie...". Otworzyłem link kolegi i otrzymałem setki obrazów a pilota do ONE HD nie dostrzegłem. Przypomnę mój wcześniejszy post "Panowie jak wygląda i czy w ogóle istnieje pilot do Cyrus ONE HD (aplikację na telefon widziałem) , musi przecież obsługiwać dodatkowe wejścia cyfrowe?" czyli musi mieć dodatkowy przycisk do "cyfrówki". Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #62 Napisano 15 maja 2020 No ja miałem wśród 2 pierwszych zdjęć. Jest różnica kto wpisuje te same hasła. Tak działa google chyba. Możesz taki nabyć za 45 zł/ Nie oryginalny ale co tam. https://allegro.pl/oferta/pilot-zamiennik-do-cyrus-one-hd-nowy-8297275097?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_ELKTRK_PLA_RTV+i+AGD&ev_adgr=Piloty&gclid=Cj0KCQjw2PP1BRCiARIsAEqv-pTI-h25R4omKSAu0IkQk4MF_NrBrE21ki-05aMZ7fWYuDJEAx97imMaAi7UEALw_wcB Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach