Amator90 #1 Napisano 15 stycznia 2020 Witam, Trochę czytałem na temat kina stereo nawet odwiedziłem sklep z takowym sprzętem a jako że znawcą w temacie nie jestem sam już nie wiem co było by dobre. Chciałbym dobrać sprzęt ktory będzie współpracował z tv laptopem czyli do filmów i relaksu słuchając muzyki czego powinienem szukać a nie chcę wtopić w nieodpowiedni bądź za drogi sprzęt tak planuje przeznaczyć 3500 Co byście doradzili? za wszelką pomoc dziękuję Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 16 stycznia 2020 Za 3500 nie kupisz sprzętu do kina i do stereo. Jak czytałeś to powinieneś już wiedzieć. Możemy doradzić kino skoro jest w takim dziale. Jakie pomieszczenie? Możesz wrzucić zdjęcia? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #3 Napisano 16 stycznia 2020 Jakby nagiąć nieco budżet to zestaw Yamaha RX-V485 + Heco Victa Prime 602 + 202 + Center 102 mógłby być dobrym rozwiązaniem. 30m2 to dosyć duże pomieszczenie i musisz wziąć pod uwagę mocniejsze kolumny, które się nie pogubią. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach