pr00 Napisano 16 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2020 Zastanawiam się nad zbudowaniem zestawu jak w opisie. Kolumny mogę kupić w bardzo dobrej cenie 700zł sztuka, z tego co czytałem to Onkyo tx-8250 to dość przyzwoity sprzęt który też mogę dostać w bardzo dobrej cenie. Pytanie czy ten zestaw zagra jak powinien i wszystko będzie zgodne ze sobą. Niestety póki co nie mam możliwości odsłuchać takie połączenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 16 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2020 Cześć, Monitor Audio Monitor 300 to dynamicznie brzmiące kolumny. Na pewno potrzebują cieplejszego wzmacniacza aby utemperować nieco wyższą średnicę i wspomniany przez Ciebie Onkyo TX-8250 byłby dobrym wyborem. Alternatywą mógłby być wzmacniacz NAD C326BEE w połączeniu z Audio Pro Link1. Zapraszamy do kontaktu w sprawie indywidualnej wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pr00 Napisano 16 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 stycznia 2020 Ciekawa oferta, na pewno przemyśle. Dzięki za radę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2020 Nie wiem czy ta ofertę na monitor audio jeszcze masz. Jeśli nie to zapraszam postaram się jak mogę aby jej dorównać. I faktycznie Onkyo jeśli potrzebujesz amplituner z siecią to dobry kompan do tych kolumn. Wspomniany nad będzie lepszym wyborem. Tylko musisz dodać źródło. Zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts