Tomek Hebda Napisano 28 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2020 Witam posiadam altusy 300 i amplitunier pionieer vsx-917v. I teraz mam pytanie czy ten amplitunier będzie dobrze napędzał te altusy czy nie będzie brakowało mu mocy co o tym myślicie czy po prostu kupić stereo z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2020 Nie ma żadnych szans żeby ten amplituner pociągnął te Altusy. Jeśli szukasz do muzyki to musisz mieć wzmacniacz. Najlepiej coś ciepłego. Marantz PM80, Harman HK680 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hebda Napisano 28 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 stycznia 2020 A ten model by sie nadał bo moge kupic za 500 zl. MARANTZ SR 4600 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 28 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2020 (edytowany) Luxman LV 113. Do 800 - 1000 zł. W ładnym stanie technicznym. Pozdrawiam Edytowano 28 stycznia 2020 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2020 5 godzin temu, Tomek Hebda napisał: A ten model by sie nadał bo moge kupic za 500 zl. MARANTZ SR 4600 To nadal amplituner kinowy. A szukasz stereo. Wiesz o co chodzi z różnicą? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hebda Napisano 28 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 stycznia 2020 taka wiem dziękuję pozdrawiam A yamaha ax-396 da radę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2020 Ale Yamaha nie pasuje dźwiękowo. NAD C320, Harmany obojętnie które wersję. Tylko sprawne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hebda Napisano 29 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 stycznia 2020 A może jakiegoś technicsa albo co trochę tańszego od harmony i marantz Bo te sprzęty są naprawdę do wymagających audiofili. No ale cós za coś ale chciałbym coś do 500zl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mordor12 Napisano 29 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2020 (edytowany) Do tych kolumn tylko coś cieplejszego bo góra Cię zamęczy. Do 500 zł dostaniesz również Pioneer A 656, Pioneer A676, Sony Ta F 550 Es. Technicsem posypiesz solą na ranę. Edytowano 29 stycznia 2020 przez mordor12 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2020 Przychylam się do 676 pionka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hebda Napisano 29 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 stycznia 2020 Bo te sprzęty są naprawdę do wymagających audiofili. No ale cós za coś ale chciałbym coś do 500zl Udało mi się wyrwać takie coś co o tym myślisz. Dałem za to 350 zł A dlaczego tak tanio bo brak pokrętła od głośności A tak to 100% sprawny w niczym nie przeszkadza. Czekam na opinie zakupu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2020 Dobry model. Do Tonsila. Ok. Pokrętła osobno raczej nie kupisz ale jeśli sprawny to będziesz z niego zadowolony. Z drugiej strony czy ktokolwiek z Was zastanawiał się. Co musiało się stać że wzmacniacz nie ma pokrętła ?? FREAK nie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 30 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2020 Freak w sensie rzeczownik, czy czasownik "to Freak"? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mordor12 Napisano 30 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2020 8 godzin temu, S4Home napisał: Z drugiej strony czy ktokolwiek z Was zastanawiał się. Co musiało się stać że wzmacniacz nie ma pokrętła ?? FREAK nie? Pies zjadł 🤣 Kilka razy już taką odpowiedź słyszałem 🤣🤣🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hebda Napisano 30 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 stycznia 2020 1 minutę temu, mordor12 napisał: Pies zjadł 🤣 Kilka razy już taką odpowiedź słyszałem 🤣🤣🤣 Udało mi się wyrwać takie coś co o tym myślisz. Dałem za to 350 zł A dlaczego tak tanio bo brak pokrętła od głośności A tak to 100% sprawny w niczym nie przeszkadza. Czekam na opinie zakupu Tu najzwyczajniej w świecie dziecko kolesiowi wciagnelo i gdzieś mu zapodzialo,wiem że nie kupię samego pokrętła żale zawsze można sobie dotoczyc z plastiku to nie problem pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mordor12 Napisano 30 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2020 Ale jak już zakupiłeś to moja czy kogoś innego opinia tu za wiele nie zmieni. No chyba, że jeszcze nie zapłaciłeś i się zastanawiasz nad kupnem ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hebda Napisano 30 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 stycznia 2020 8 godzin temu, S4Home napisał: Dobry model. Do Tonsila. Ok. Pokrętła osobno raczej nie kupisz ale jeśli sprawny to będziesz z niego zadowolony. Z drugiej strony czy ktokolwiek z Was zastanawiał się. Co musiało się stać że wzmacniacz nie ma pokrętła ?? FREAK nie? Wzmacniacz działa w 100 pokrętło też nie charczy przy podglasnianiu nic Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mordor12 Napisano 30 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2020 Napisz parę słów jak wrażenia z odsłuchu . Czegoś brakuje , czy starcza w zupełności? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hebda Napisano 30 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 stycznia 2020 Starczy w zupełności tym bardziej że tak mało mnie kosztował tylko ten plastik z przodu brzydko wygląda.ale dynamika wszytko spoko niczego nie brakuje dzięki i pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mordor12 Napisano 30 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2020 No to nic tylko słuchać Jeżeli brzmienie Ci odpowiada a w przyszłości chciałbyś je rozwinąć na wyższy poziom to polecam model wyższy tego wzmacniacza czyli Harman Kardon 680. To jeszcze lepsze brzmienie , a wyższa moc pozwoli na lepszą kontrolę kolumn. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 31 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2020 Nie no to jest dobry model, napisałem Ci to wcześniej. Dziwi mnie po prostu jak ludzie gubią takie rzeczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts