Tompior Napisano 21 lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 lutego 2020 Hej, decyduję się na ampli Onkyo TX-8390. Potrzebuję do niego kolumn podłogowych 2.0 w budżecie do 5-6 tys. za parę. Będą używane głównie do słuchania szybkiej muzyki elektronicznej (psytrance - poniżej przykład reprezentatywny :D) i grania na konsoli PS4 pro. Muzyka z Tidal/Spotify/Soundcloud/Youtube. Pokój 25-30 metrów. Odległość od kolumn ze 3 metry. Z góry dziękuję za propozycje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 21 lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 lutego 2020 Cześć, Wybór jest ogromny ale proponowałbym zwrócić uwagę na Pylon Audio Diamond 28, Audio Physic 8 lub jeśli lubisz mocniejszy dół to KEFy R900, które mamy teraz w rewelacyjnej cenie. Najlepszą opcją byłby odsłuch, na który serdecznie zapraszam. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny lub umówienia się na odsłuch. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 lutego 2020 Akurat Pstrance to mój chleb powszedni. Powiem Ci ze tak średnio raz na dwa miesiące ktoś się zjawia z tym Do tego amplitunera Do tej muzyki faktycznie KEF R900 Dalej Fyne F502 albo Dali Opticon 6 Wiele lat sam grzałem na Tannoy. Fyne są jego lepszą kopią. W tej muzyce. Zapraszam na odsłuch i po wyceny. Jak wpadniesz to pokaże Ci jakie mam kozackie płytki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tompior Napisano 21 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 lutego 2020 Kusisz kusisz Tylko kiedy ja znajdę czas na taką wycieczkę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 21 lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 lutego 2020 1 godzinę temu, Tompior napisał: Kusisz kusisz Tylko kiedy ja znajdę czas na taką wycieczkę Myślę, że jeszcze do listy warto dopisać System Audio Saxo 60. Ale najlepiej wpadnij do naszego salonu, w podanym budżecie masz do dyspozycji dziesiątki modeli kolumn, które w komfortowych warunkach możesz posłuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tompior Napisano 13 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2020 Wybór padł na Focal Aria 936 I jestem bardzo zadowolony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2020 To jednak dośc duże kolumny jak na 8390. Opiszesz coś więcej? Z czym testowałeś? Jak wypadło porównanie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts