Mariusz123 #1 Napisano 5 marca 2020 (edytowany) Witam, Wydaje mi się że znalazłem prawie idealnie dopasowany amplituner av do moich wymagań czyli Denon AVR-X3600H, tylko brakuje mi w nim jednej dosyć istotnej funkcji DAB+ (niestety ta funkcja została dodana do niższych modeli Denona) . Czy istnieje jakiś sposób żeby podłączyć taki tuner DAB+ do tego amplitunera?? np. za pomocą jakiegoś adaptera, może jakiegoś radia DAB+ itp. Pozdrawiam Mariusz Edytowano 5 marca 2020 przez Mariusz123 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciek72 #2 Napisano 5 marca 2020 Masz radio internetowe w 3600 , po co Ci jeszcze DAB ? Wszystko jest w sieci Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #3 Napisano 6 marca 2020 Nie ma opcji DAB do AVR-X3600H. Ale tak jak kolega powyżej napisał, przecież masz dostęp sieciowy do wszystkich stacji, nie wystarczy Ci to? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #4 Napisano 6 marca 2020 Dokładnie. DAB+ to raptem pare stacji. Teraz te internetowe dają taką samą jakość. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz123 #5 Napisano 6 marca 2020 Tak macie racje ale fajnie byloby miec takie radio cyfrowe niezalezne od internetu. Dzieki za odpowiedz. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach