hax33l Napisano 18 marca 2020 Udostępnij Napisano 18 marca 2020 Kłaniam się, Chciałbym podzielić się z wami autorskim patentem, który ostatnio w potrzebie opracowałem. Mogę śmiało powiedzieć że sprawdza się i polecam każdemu takie rozwiązanie. Serdecznie pozdrawiam forumowiczów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 18 marca 2020 Udostępnij Napisano 18 marca 2020 Trzeba było zastosować przewód mini jack 2x RCA. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 19 marca 2020 Udostępnij Napisano 19 marca 2020 9 godzin temu, hax33l napisał: Chciałbym podzielić się z wami autorskim patentem, który ostatnio w potrzebie opracowałem. Widzę , że na łatwiznę , to Ty nie poszedłeś Pierwsze co mi się nasunęło po spojrzeniu na zdjęcie , to stara metoda licowania bezpieczników topikowych za pomocą drutu miedzianego / nie polecam/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 19 marca 2020 Udostępnij Napisano 19 marca 2020 Widzę że ktoś ma dużo czasu wolnego w domu Teraz tylko opatentować i zbijać kokosy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts