Krystian Forszpaniak Napisano 21 marca 2020 Udostępnij Napisano 21 marca 2020 Mam leciwy zestaw kina domowego Sony BDV L800. Ponieważ nie posiadam wielkiej kolekcji CD nie planuję kupować odtwarzacza. Chcę wykorzystać stare DVD Sony do słuchania posiadanych płyt. Problem w tym że odtwarzacz ma tylko wyjście HDMI. Pomyślałem o wykorzystaniu takiego urządzenia: https://allegro.pl/oferta/konwerter-hdmi-do-hdmi-audio-rca-l-r-toslink-spdif-7929909498 Jakiej jakości mogę spodziewać się w takiej konfiguracji. Proszę o podpowiedź ewentualnej alternatywy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 marca 2020 Udostępnij Napisano 23 marca 2020 Nie pod taki wzmacniacz. To po co go kupiłeś? Żeby zepsuć wszystko źródłem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 23 marca 2020 Udostępnij Napisano 23 marca 2020 Jak już, to może coś takiego jak Topping D70. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts