Adrian Lichocik Napisano 28 marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 marca 2020 2 minuty temu, Dedal75 napisał: Musisz wejść w menu i włączyć automatyczna kalibrację ustawi Ci odległości, opóźnienia itd a podstawa sprawdzi czy masz poprawnie podłączone wszystkie kolumny i czy wogóle grają Masz instrukcje? No ja bazuje z neta teraz by Ci pomóc Masz link do jakiejś spolszczonej ? Podeslij Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 28 marca 2020 Udostępnij Napisano 28 marca 2020 (edytowany) 33 minuty temu, Adrian Lichocik napisał: Masz link do jakiejś spolszczonej ? Podeslij Nie jestem biegły w angielskim jednak korzystam z takiej Masz pokrętło z prawej strony ustaw na auto setup i naciśnij enter Wcześniej podepnij mikrofon i postaw na wysokości metra od podlogi w miejscu odsłuchu Masz AUX i VAUX ten drugi to chyba frontowy przeskakujesz wejściami source input z lewej strony przyciskiem. A i jeśli sub ma z tyłu auto to przełącz na On bo na auto po kilku minutach się wyłącza jak nie dostaje sygnalu Edytowano 28 marca 2020 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaliGdynia Napisano 28 marca 2020 Udostępnij Napisano 28 marca 2020 Z tego co ja widzę to chyba coś nie tak z kablami jest od kolumn frontowych. Zobaczcie jakie kolory wychodzą z terminali kolumn a gdzie one są podpięte w Denonie. Terminal A i B. Następna kwestia, jeśli Denon jest zresetowany to tylko i wyłącznie będzie grać w stereo, dopiero po kalibracji będzie multi audio, bynajmniej jest tak w tych nowych Amp AV. Kolejna sprawa, od kogo kupiłeś ten sprzęt, czy przed zakupem testowałem go, czy w ciemno zakup był, może właściciel ma blisko do Ciebie i pokaże o co chodzi. Fakt dla nas co chodzi trochę pojęcia mamy to bez problemu połączenie jest. +do+ a -do- rca-rca czy HDMI i muzyka gra, a na pilocie zmiana kodeków audio przyciskiem.... Hmmm....może filmik nagraj jakie opcje wyświetlają się po włączeniu Amp AV, może tam coś namierzanie jest. Na odległość to ciężko cokolwiek powiedzieć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STELVIO Napisano 28 marca 2020 Udostępnij Napisano 28 marca 2020 No właśnie. Sporo niewiadomych i właściciel zielony kompletnie. Ciężko tak pomóc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaliGdynia Napisano 28 marca 2020 Udostępnij Napisano 28 marca 2020 Subwofer, manualnie czyli tam na tylniej ściance od góry, pierwsza gałka to volume ustaw ja na połowę, druga gałka to odcięcie ustaw na max, trzecia gałka to faza, jeśli sub stoi tak samo jak fronty (głośnikiem do ciebie) to faza ma być na Zero.Kabel dobrze masz pod LFE i tak ma być. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts