Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam,posiadam Onkyo tx8250, kupiłem od kuzyna w atrakcyjnej cenie Magnaty shadow 207 jadą do mnie że Śląska,szukam na forach ale o tym zestawie mało jest napisane. Jak to zagra?  u mnie będzie muza praktycznie od a do z.Ja osobiście Metallika i to głośno.Kuzyn ceną mnie namówił kolumny roczne za tysiąc,ale mam troszkę obawy, choć z drugiej strony myślę że nie będzie źle.Czekam na szczere opinie, dzięki

Napisano
Pytałem się TEŻ i przed...
O i super, no sam jestem ciekaw jak Twoje refleksie po zakupie. Pamiętaj daj gdzieś tydzień czasu aby kolumny się ułożyły, nowe nie będą tak ładnie grać. Zrób jakieś fajne podsumowanie i foty dla innych.
Napisano

Tutaj nie ma co pisać o naszych odczuciach. To Ty napisz czy Ci się spodobały, jeśli będą jakieś wątpliwości co do brzmienia to postaramy sie pomóc ale z opinią wstrzymaj się jakieś 2 tygodnie, ponieważ sprzęt jest niewygrzany i możesz na samym początku nie skupić się na wszystkich wadach i zaletach. 

Napisano
25 minut temu, Q21 napisał:

Tutaj nie ma co pisać o naszych odczuciach. To Ty napisz czy Ci się spodobały, jeśli będą jakieś wątpliwości co do brzmienia to postaramy sie pomóc ale z opinią wstrzymaj się jakieś 2 tygodnie, ponieważ sprzęt jest niewygrzany i możesz na samym początku nie skupić się na wszystkich wadach i zaletach. 

Dzięki, pozdrawiam