Tomasz Dziurkowski Napisano 15 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2020 Witam,posiadam Onkyo tx8250, kupiłem od kuzyna w atrakcyjnej cenie Magnaty shadow 207 jadą do mnie że Śląska,szukam na forach ale o tym zestawie mało jest napisane. Jak to zagra? u mnie będzie muza praktycznie od a do z.Ja osobiście Metallika i to głośno.Kuzyn ceną mnie namówił kolumny roczne za tysiąc,ale mam troszkę obawy, choć z drugiej strony myślę że nie będzie źle.Czekam na szczere opinie, dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaliGdynia Napisano 15 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2020 Pytasz o opinie po zakupie już???Za kilka dni sam się przekonasz! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Dziurkowski Napisano 15 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2020 21 minut temu, BaliGdynia napisał: Pytasz o opinie po zakupie już??? Za kilka dni sam się przekonasz! Pytałem się TEŻ i przed... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2020 Daj znac jak dojadą Czekamy na recenzję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaliGdynia Napisano 16 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2020 Pytałem się TEŻ i przed...O i super, no sam jestem ciekaw jak Twoje refleksie po zakupie. Pamiętaj daj gdzieś tydzień czasu aby kolumny się ułożyły, nowe nie będą tak ładnie grać. Zrób jakieś fajne podsumowanie i foty dla innych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 16 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2020 Tutaj nie ma co pisać o naszych odczuciach. To Ty napisz czy Ci się spodobały, jeśli będą jakieś wątpliwości co do brzmienia to postaramy sie pomóc ale z opinią wstrzymaj się jakieś 2 tygodnie, ponieważ sprzęt jest niewygrzany i możesz na samym początku nie skupić się na wszystkich wadach i zaletach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Dziurkowski Napisano 16 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2020 25 minut temu, Q21 napisał: Tutaj nie ma co pisać o naszych odczuciach. To Ty napisz czy Ci się spodobały, jeśli będą jakieś wątpliwości co do brzmienia to postaramy sie pomóc ale z opinią wstrzymaj się jakieś 2 tygodnie, ponieważ sprzęt jest niewygrzany i możesz na samym początku nie skupić się na wszystkich wadach i zaletach. Dzięki, pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMOLKA Napisano 16 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2020 Oj tam oj tam, moje po wyjęciu z pudła zrobiły wrażenie😁 Chyba że dostałem już wygrzane z ... Oświęcimia🤣🤣🤣 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2020 :P:P:P Czarny dowcip :D:P Jak są przez nas wygrzewane to zawsze informujemy że sprzęt jest z ekspo. Jeśli nie to są spakowane przez producenta. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMOLKA Napisano 17 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2020 Nie no ,pewnie ze dowcip 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts