Grabekxxx Napisano 17 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2020 Witam, jest to mój pierwszy post dlatego pozdrawiam wszystkich serdecznie. Szukam amplitunera 5.1.2 do moich głośników : 2x tannoy mercury v4i , mercury vci , hts sub , 2x mercury v1i , 2x magnat Interior icp 62 Salon ok. 30m2 , kwota do 3000zł. Byłem zdecydowany na denon 2600h, ale wole zapytać obeznanych. Czy to będzie dobry wybór, polećcie coś. Dziękuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaliGdynia Napisano 17 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2020 ONKYO TX-NR696 - posiada wyjście "pre-out"na fronty, gdybyś chciał w przyszłości rozbudować KD o końcówkę mocy DENON AVR-X2600H - ten model nie posiada wyj."pre-out" lepszym wyborem jest wyższy model ale starszy np. AVR-X3400/3400/ czy nawet svr-x4300/4200 on już posiada aluminiowy frontowy panelGeneralnie kolor srebrny polecam, bo na czarnym widać audiofilski kurz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 17 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2020 Magnat ICP jest do łazienek lub tarasy Bardzo dobrze że Tannoy zgrywania się Yamaha . Seria 6... , to minimum Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabekxxx Napisano 17 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2020 (edytowany) 2 godziny temu, BaliGdynia napisał: ONKYO TX-NR696 - posiada wyjście "pre-out"na fronty, gdybyś chciał w przyszłości rozbudować KD o końcówkę mocy Raczej nie będę bawił się w rozbudowy i chyba ten model nie ma earc, być może kiedyś się przyda. Icp to nie jest chyba wyznacznikiem pomieszczenia, ale może być stosowany. Już są zamontowane, ładne bez maskownic, rozsądne pieniądze. Mam nadzieję że będą dobrze grały. Edytowano 17 kwietnia 2020 przez Grabekxxx Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 18 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2020 Jesli nie planujesz rozbudowy to zarówno Onkyo 696 jak i Denon 2600h sprawdzą się bardzo dobrze. Denon ociepli i dociąży brzmienie natomiast Onkyo Doda nieco dynamiki. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2020 Denon gra lepiej z tymi Tannoyami V4i to były nietypowe fronty Tannota bo jako jedne z niewielu? Czy też żadne wcześniej z tej linii nie grały tak jasno. zmieniono kopułkę z modelu V4. Także tutaj Denon. Zapraszam po wyceny Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 lipca 2020 Udostępnij Napisano 27 lipca 2020 Taki mały sprostowanie gdyby ktoś trafił na ten wątek Denon 2600 NIE posiada pre out na fronty w kinie. To pre out jest dla drugiej strefy! Osobnego źródła! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 września 2020 Udostępnij Napisano 14 września 2020 Oj. Odgrzebałeś post z kwestia żeby 11 godzin temu, Khedron napisał: W swojej cenie najlepszy takie coś napisać? Nie ma najlepszego w swojej cenie. Ale szanuje cie bo widać że jesteś żarliwym odbiorcą Denona Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 września 2020 Udostępnij Napisano 15 września 2020 Ale gdzie nie mam racji? Nie napisałem nigdzie że Denon jest zły. Napisałem że nie ma NAJLEPSZEGO wyboru w cenie. I nie chodzi o ten konkretnie produkt. Takie coś nie istnieje. 23 godziny temu, Khedron napisał: Lubię, że działa bezproblemowo Teraz mam na warsztacie Yamahe. Też działa bezproblemowo. Wcześniej miałem Onkyo i też. wiec o co chodzi? 23 godziny temu, Khedron napisał: nie brzmi aż tak jasno jak reszta japońskiej konkurencji. To prawda! To plus? 23 godziny temu, Khedron napisał: No proszę jak się odgryzł :D. Zachęciłem po prostu do dyskusji No offence Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabekxxx Napisano 15 marca Autor Udostępnij Napisano 15 marca Witam po czasie, szukam subwoofer bezprzewodowy, aby działał z moim amplitunerem Denon 2600H . Cały set się nie zmienia, tylko czasami brakuje mi basu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 15 marca Udostępnij Napisano 15 marca Kupujesz dowolny subwoofer aktywny i adapter np. SVS albo Klipsch. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabekxxx Napisano 15 marca Autor Udostępnij Napisano 15 marca Ok, nawet nie wiedziałem że tak można. Jaki sub byście polecili do zestawu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 16 marca Udostępnij Napisano 16 marca Budżet? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabekxxx Napisano 16 marca Autor Udostępnij Napisano 16 marca Czym mniej tym lepiej, ale żeby to grało. Tak do 2000zł już z adapterem SVS Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 16 marca Udostępnij Napisano 16 marca No to bardzo skromny budżet jak na subwoofer. Magnat 300A albo RS12. Ewentualnie jakieś używki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabekxxx Napisano 16 marca Autor Udostępnij Napisano 16 marca A Jamo sub 210 czy Klipsch R100-SW Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts