prezes83 Napisano 22 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2020 (edytowany) Witajcie, Szukam głośnika/ mini zestawu do sypialni dającego w miarę przyzwoity dźwięk w kwocie ok. 1000zł, z minimalnymi wymaganiami: - zasilanie sieciowe - WIFI - Obsługa Tidal, Spotify, radio internetowe - nie zaszkodzi jak będzie "sleep" na pokładzie, przeznaczenie głównie do zasypania - może dodam, że powierzchnia to 12m2 Kiedyś myślałem o Denon ceol N9 ale ostatnio skłaniam się ku zabawkom typu Yamaha musicCast 20 lub Denon home 150. Może jakieś inne z tego typu? Niestety z żadnym z wymienionych styczności nie miałem, ani dźwiękowo ani w obsłudze. Z góry dzięki za pomoc. Edytowano 22 kwietnia 2020 przez prezes83 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 22 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2020 Pomysł na głośnik all in one jest nie zły. Musiccast 20 to mały głośniczek. Co prawda słuchałem większego Musiccast 50 (i tu bardzo dobre wrażenia) więc pewnie mniejszy, w mniejszym pokoiku będzie też hulał. Dobra apka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 23 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2020 Cześć, Pomieszczenie nie jest za duże i w takim przypadku możesz pomyśleć o 2szt Yamaha MusicCast 20, które sparujesz w stereo. W sypialni muzyka ma być miłym dodatkiem, a sterowanie musi być wygodne. Apka jest bardzo przejrzysta i intuicyjna wiec nie będzie najmniejszych problemów z obsługa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts