Dawid Kosmala Napisano 17 maja 2020 Udostępnij Napisano 17 maja 2020 Cześć, To mój pierwszy post na tej stronie i ogólne na stronach hi fi, poszukuje kolimun 5.0 + amplituner, subwoofer posiadam dosyć dobry natomiast mój zestaw składający się z denona avr 1905 i kolumn wharfedale vr vardus 300 i subwoofera odmówił posłuszeństwa, najpierw w jednej z kolumn spaliłem dwa głośniki co się okazało bezsensowne w ich naprawie ponieważ wartość 2 głośnikow nowych dorównała praktycznie wartosci 2 kolumn uzywanuch tego modelu na olx, dlatego moje poszukiwania zaczęły się od kolumn od razu 5.0 abym mógł poczuć magię kina, natomiast po pewnym czasie z mojej winy spaliłem również wzmacniacz, dlatego teraz chciałbym abyście mi doradzili w dobraniu amplituner i zestawu kolumn 5.0 ponieważ subwoofer aktywny posiadam. Zestaw max do. 3 tyś, głównie różnego rodadzju muzyka będzie puszczana, dopiero później filmy seriale, lubię jak zestaw brzmi czysto i z dużą ilością basu ;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 17 maja 2020 Udostępnij Napisano 17 maja 2020 Cześć, Napisz proszę jakiej wielkości masz pomieszczenie. Napisz dodatkowo co było przyczyną spalenia głośników, podejrzewam zbyt głośne słuchanie więc w tym przypadku należałoby postawić na wydajniejsze kolumny typu Klipsch ale podejrzewam, że nie wyrobimy się w takim razie w zakładanym budżecie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 maja 2020 Udostępnij Napisano 18 maja 2020 Do 3k kup używane Klipsch F1, zestaw 5.0, a jak je też spalisz to daj sobie spokój z elektronika nagłośnieniową i zajmij się grilowaniem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts