Krystian Forszpaniak Napisano 2 czerwca 2020 Napisano 2 czerwca 2020 Witam, Proszę o pomoc w wyborze elektroniki do Pylon Audio Diamond 25. Rozważam NAD 368 z Bluos 2i lub Audiolab 6000A + N (Play). Proszę o wskazówki z ewentualną argumentacją. Polski rock, klasyka rocka światowego. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 3 czerwca 2020 Napisano 3 czerwca 2020 Z Nadem zagra to żywiej jaśniej. Ale ich odtwarzacz jest lepszy. Z kolei z audiolabem będzie bardziej muzykalnie mniej dynamicznie. Ciekawą alternatywą może być jeszcze Magnat MR 780 + Onkyo 6170 Albo Albo Marantz PM 7000n Zapraszam po wypożyczenie sprzetu i testy domowe. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 3 czerwca 2020 Napisano 3 czerwca 2020 Cześć, Nad zagra jaśniej, bardziej żywiołowo. Audiolab to większa muzykalność oraz bardziej przestrzenne brzmienie. Oba wzmacniacze idealnie pasują do Diamond 25 i wszystko zależy od Twoich preferencji. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny Odpisz, cytując
Krystian Forszpaniak Napisano 20 czerwca 2020 Autor Napisano 20 czerwca 2020 Dnia 3.06.2020 o 07:27, S4Home napisał: Z Nadem zagra to żywiej jaśniej. Ale ich odtwarzacz jest lepszy. Z kolei z audiolabem będzie bardziej muzykalnie mniej dynamicznie. Ciekawą alternatywą może być jeszcze Magnat MR 780 + Onkyo 6170 Albo Albo Marantz PM 7000n Zapraszam po wypożyczenie sprzetu i testy domowe. Pisząc że odtwarzacz NADa jest lepszy masz na myśli kartę bluos 2i w porównaniu z Audiolab 6000N, czy raczej tor analogowy i DACi w obu urządzeniach? Odpisz, cytując
S4Home Napisano 22 czerwca 2020 Napisano 22 czerwca 2020 Tak, miałem na myśli z Bluos 2i. Przeczuwam że DACi wbudowane w oba wzmacniacze będą podobnej jakości. Odpisz, cytując
Krystian Forszpaniak Napisano 22 czerwca 2020 Autor Napisano 22 czerwca 2020 2 godziny temu, S4Home napisał: Tak, miałem na myśli z Bluos 2i. Przeczuwam że DACi wbudowane w oba wzmacniacze będą podobnej jakości. Dziękuję za odpowiedź. No ja właśnie na ostatnim odsłuchu zawiodłem się na Bluos 2i. Podczas 1,5 h odsłuchu wzmacniacz 3 razy przeszedł w "standby". Z Node 2i na wcześniejszym odsłuchu nie było takiego problemu :). Odpisz, cytując
Recommended Posts