Artistplant Napisano 4 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2020 Witam, szukam wzmacniacza do R3, testowałem Hegla Rosta i w zasadzie podobało mi siè powietrze i takie lekkie granie. czy coś w stylu Creek, Roksan, Rega Elicit czy Audiolab podobnie zagra? Może być bez dac bo planuję zewn dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2020 Witaj, Audiolab zagra słabiej, melodyjniej ale mniej napowietrzone i z mniejsza werwą. Roksan będzie nieco cieplej. W Przypadku K3 mocniej w przypadku Caspian M2 melodyjniej Z Creek nie słuchałem. Ciekawym partnerem jest też Cyrus. Zapraszam po wypożyczenie elektroniki jesli tylko masz ochote. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2020 Cześć, Audiolab to bardzo dobry wzmacniacz ale nie do tych kolumn, po prostu się nie zgrywa. Zdecydowanie lepszym rozwiązaniem będzie dynamiczniejszy i nieco jaśniejszy względem Audiolaba Roksan K3. Bardzo dobrym rozwiązaniem do Kef R3 jest także Atoll IN200 oraz Vincent SV227mk. Creek 50a czy 100a zagra zbyt chudo, dźwięk nie będzie miał masy. Creeka lepiej dobrać do cieplej brzmiących kolumn. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny oraz omówienia warunków wypożyczenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts