Remi Franek Napisano 5 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2020 Ktoś słuchał tego sprzętu? Jako streamer i preamp w cenie 4k będzie dobrym rozwiązaniem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 6 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2020 Cześć, W kwocie 4K zł patrząc na początkową cenę jest to dobry interes. Brzmienie masz dynamiczne oraz delikatnie muśnięte ciepłem na średnicy. Szczegółów nie brakuje. Jedynie aplikacja czasem potrafi się zawiesić. W tej kwocie na pewno warto wziąć go pod uwagę. Jeśli masz możliwość jego kupna to podjedź do sprzedającego i posłuchaj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remi Franek Napisano 7 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 czerwca 2020 Do 702 S2 dobrze pasuje czy raczej szukac czegos innego. Nie mam niestety mozliwosci przesluchania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2020 Nadal brakuje mi jednego elementu? Bowersy 702 ok on jako PREAMP a jaka masz końcówkę mocy? W jakiej cenie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts