Remi Franek Napisano 5 czerwca 2020 Napisano 5 czerwca 2020 Ktoś słuchał tego sprzętu? Jako streamer i preamp w cenie 4k będzie dobrym rozwiązaniem? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 6 czerwca 2020 Napisano 6 czerwca 2020 Cześć, W kwocie 4K zł patrząc na początkową cenę jest to dobry interes. Brzmienie masz dynamiczne oraz delikatnie muśnięte ciepłem na średnicy. Szczegółów nie brakuje. Jedynie aplikacja czasem potrafi się zawiesić. W tej kwocie na pewno warto wziąć go pod uwagę. Jeśli masz możliwość jego kupna to podjedź do sprzedającego i posłuchaj. Odpisz, cytując
Remi Franek Napisano 7 czerwca 2020 Autor Napisano 7 czerwca 2020 Do 702 S2 dobrze pasuje czy raczej szukac czegos innego. Nie mam niestety mozliwosci przesluchania. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 8 czerwca 2020 Napisano 8 czerwca 2020 Nadal brakuje mi jednego elementu? Bowersy 702 ok on jako PREAMP a jaka masz końcówkę mocy? W jakiej cenie? Odpisz, cytując
Recommended Posts