br5 Napisano 8 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2020 (edytowany) Witam Ponownie, Kontynuując mój poprzedni post: Po wielu odsłuchach, wybrałem monitory - Pylon Opal Monitor. Słuchałem ich wraz z Cambridge AXR100 - znalazłem złoty środek, odpowiada mi ten dźwięk. Niestety problem w tym, że cambridge jest za duży - poszukuję małego wzmacniacza, który zagra w moim pomieszczeniu wraz z tymi monitorami. Bardzo proszę o pomoc. Budżet mniej więcej do 2500 PLN. Pozdrawiam. Edytowano 8 czerwca 2020 przez br5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombalina Napisano 8 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2020 Szukaj Cyrus One używkę lub może uda się kupić nowy po rabacie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 8 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2020 4 godziny temu, br5 napisał: Niestety problem w tym, że cambridge jest za duży Co znaczy za duży bo z tego co widać na zdjęciu miejsca nie brakuje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
br5 Napisano 8 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 czerwca 2020 to znaczy ze za duzy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 8 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2020 Nie było pytania. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
br5 Napisano 8 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 czerwca 2020 co ci mam napisac... chce gabarytowo mniejszy wzmacniacz, tyle pozdrawiam rowniez Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2020 Witam, z naszych doświadczeń i odsłuchów z kolumnami Pylon Audio Opal Monitor, bardzo dobrze zgrywa się wzmacniacz Audiolab 6000A. Urządzenie wyposażone w wejścia cyfrowe i analogowe oraz odbiornik bluetooth, dodatkowo możemy bezpośrednio podłączyć gramofon , wyposażony jest również w wysokiej klasy wzmacniacz słuchawkowy. Brzmienie równe, naturalne. Zapraszamy na odsłuchy. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2020 No to jest przecież multichwalony Topping za 700 zł? Malutki weźmiesz go do kieszeni jak będzie potrzeba. Za duzy w sensie za szeroki czy za wysoki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
br5 Napisano 9 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 czerwca 2020 generalnie chcialbym zminimalozowac gabaryty (cambridge jest za szeroki - poprzedni nad tez byl klocem). nie chce zeby safka rtv byla zagracona. musza byc miejsce na kwiatki i inne pierdolki - wiesz o co chodzi topping chyba bedzie za slaby... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts