Roman393 #1 Napisano 24 czerwca 2020 (edytowany) Witam. Wlasnie kupilem zestaw kolumn klipch r-51m r25c r26f. Kupilem je dosc okazyjnie wiec duzego wyboru nie mialem, chociaz opinie maja dosc dobre. Kolejny etap to amplituner i subwoofer. Sprzet bedzie praktycznie uzywany do filmow, chociaz muzyka Pendereckiego tez czesto u mnie gra. Ekspertem zadnym nie jestem, wiec licze na wasze opinie. Ps. Przekopalem troche google i zaciekawil mnie Denon AVR-X2300W chociaz 7.1 nie potrzebuje. Nie chce wydac wiecej niz $800 za wszystko, ale rozwaze wszystkie propozycje Z gory dziekuje. Edytowano 24 czerwca 2020 przez Roman393 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 24 czerwca 2020 Denon to dobry trop do Klipscha jesli chcesz słuchać też na tym muzyki. Zostal bym przy tym. Jeśli tylko kino to do Klipscha także Onkyo i Yamaha. 4 godziny temu, Roman393 napisał: Nie chce wydac wiecej niz $800 za wszystko, ale rozwaze wszystkie propozycje Na wszystko? Rozumiem że kolumny już masz czyli wszystko = amplituner? To kupisz nowszy X2600 czy X2700, albo nawet z lepsza kalibracją starszy X3500 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roman393 #3 Napisano 24 czerwca 2020 Wszystko tzn amplituner i subwoofer. Dzieki Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edward Gałka #4 Napisano 24 czerwca 2020 Zaufaj Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #5 Napisano 25 czerwca 2020 No to do tych kolumn wystarczy Ci 2 x Sub 302A . zje na śniadanie Klipsch R12SW A co do amplitunera to wybierz nowszy X2700, albo starszy ale jary X3500 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #6 Napisano 25 czerwca 2020 Cześć, W tej kwocie spokojnie kupisz Denona X2700, który zapewni ciepłe brzmienie i dobrą podstawę basową. Sprawdzi się zarówno w kinie jak i w stereo. W przyszłości możesz pomyśleć o nieco lepszym subwooferze niż Magnat ale wszystko zależy od wielkości pomieszczenia. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach