Cinek669 Napisano 20 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2009 WitamMam pewien problem, a raczej mój kolega ma ;]Posiada on wieżę Pioneera, taką klasyczną "modułową". Ponoć ma ona wzmacniacz 200W. Kolega zwrócił się do mnie z prośbą o znalezienie mu głośników stereo właśnie o takiej mocy. Nie jest on audiofilem, ale chce miec jak najlepsze głośniki do ok 400zł. Co polecacie?Z góry thx za szybką odpowiedźPozdrawiam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukzukzuk Napisano 20 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2009 Cytat Posiada on wieżę Pioneera, taką klasyczną "modułową". Ponoć ma ona wzmacniacz 200W. Kolega zwrócił się do mnie z prośbą o znalezienie mu głośników stereo właśnie o takiej mocy. Ponoć 200? Uf... To potęga! Niech kolega przegląda dane i szuka 200 watowych. Miałem kiedyś takie (na zdjeciu). Jak chce usmażyć Pioneera - niech kupi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinek669 Napisano 20 stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 stycznia 2009 Usmażyć? Sorki, ale jestem kompletnie nie w temacie, więc bardzo prosze o wyjaśnienie i może dalsze propozycje Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 20 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2009 Zukzukzuku!Przez Ciebie się popłakałem ze śmiechu!!! Oj, łubuz z Ciebie..."Smażenie — proces obróbki termicznej stosowany w gastronomii polegający na ogrzewaniu potrawy w środowisku tłuszczu." Jak podłączysz Infinity Kappa (te z obrazka) do magicznego japońskiego cuda o mocy 200 W, to efektem końcowym tej współpracy będzie zapach dymu unoszący się ze wzmacniacza, niczym z frytki zbyt długo leżącej w gorącym tłuszczu (patrz wyżej) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 21 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2009 Nie kupuj wynalazków typu MAudio, BRX czy STX.Nie warto kupować najtańszych kolumn JAMO czy JBLa.W tej cenie można kupić kolumny Magnat Monitor 880 i to może być niezłe wyjście. Używane 990 będą juz kosztowac rzędu 600złKolejna propozycja w tej cenie to KODA 702.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazalski Napisano 21 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2009 Jak najbardziej popieram RoRo !!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts