Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Pragmatycznie wybrałbym 497 młodszy jest szansa że jeszcze dlugo pochodzi chodzi o laser 

Ale decyzję to ty musisz podjąć!

Edytowano przez Gość
Napisano (edytowany)
4 godziny temu, Idealista napisał:

Ktoś ma jeszcze jakieś sugestie?

Marantz CD-67 MKII . Mam i wg moich oczekiwań jest bardzo dobry nawet po analogu. Można go modyfikować co podobno poprawia jakość. Kilka modyfikacji można wykonać bez większego doświadczenia w tej materii. Niektóre CDki z serii 67 sygnowane są inicjałami KI (Ken Ishiwata), a to dobrze świadczy o samym projekcie tychże cedeków.

Edytowano przez MariuszZ
Napisano
3 minuty temu, pirlo81 napisał:

A może nowy odtwarzacz bluray? Puścisz sygnał cyfrowo i będziesz zadowolony. 

Odpada.

Mam do kina.

Cd ma być do muzyki i inaczej nie będzie.

Zależy Mi na przyzwoitym odtwarzaniu nagrań z płyt. 

Napisano
1 minutę temu, pirlo81 napisał:

Za 300zł nie znajdziesz nic, co zagra lepiej od odtwarzacza cd/dvd/bluray po kablu cyfrowym, a te pieniądze lepiej wykorzystasz kupując nowe plyty ewentualnie odkładając na lepszy sprzęt w przyszłości.

Zaszaleje do 400zł😆

A tak już poważnie czasem trafi się coś za 400zl używanego z ok 2000r. Tylko nie mam dokładnego rozeznania w modelach który zagra lepiej.

Napisano

Pisałem na pierwszej stronie.

Wydaje mi się kolego że Ty szukasz złota w tej cenie. Serio najważniejsze abyś znalazł dobrego sprzedawce który zapewni Ci że będzie działał.

To jest klucz. A nie wybieranie spośród szrotów z niemiec które posłużą 2 tygodnie.