Gość Napisano 3 września 2020 Napisano 3 września 2020 (edytowany) Pragmatycznie wybrałbym 497 młodszy jest szansa że jeszcze dlugo pochodzi chodzi o laser Ale decyzję to ty musisz podjąć! Edytowano 3 września 2020 przez Gość Odpisz, cytując
Idealista Napisano 4 września 2020 Autor Napisano 4 września 2020 Ktoś ma jeszcze jakieś sugestie? Odpisz, cytując
MariuszZ Napisano 4 września 2020 Napisano 4 września 2020 (edytowany) 4 godziny temu, Idealista napisał: Ktoś ma jeszcze jakieś sugestie? Marantz CD-67 MKII . Mam i wg moich oczekiwań jest bardzo dobry nawet po analogu. Można go modyfikować co podobno poprawia jakość. Kilka modyfikacji można wykonać bez większego doświadczenia w tej materii. Niektóre CDki z serii 67 sygnowane są inicjałami KI (Ken Ishiwata), a to dobrze świadczy o samym projekcie tychże cedeków. Edytowano 4 września 2020 przez MariuszZ Odpisz, cytując
Idealista Napisano 5 września 2020 Autor Napisano 5 września 2020 3 minuty temu, pirlo81 napisał: A może nowy odtwarzacz bluray? Puścisz sygnał cyfrowo i będziesz zadowolony. Odpada. Mam do kina. Cd ma być do muzyki i inaczej nie będzie. Zależy Mi na przyzwoitym odtwarzaniu nagrań z płyt. Odpisz, cytując
Gość Napisano 5 września 2020 Napisano 5 września 2020 Za 300zł nie kupisz HI-ENDU ważne żeby działał!!!! Odpisz, cytując
Idealista Napisano 5 września 2020 Autor Napisano 5 września 2020 1 minutę temu, pirlo81 napisał: Za 300zł nie znajdziesz nic, co zagra lepiej od odtwarzacza cd/dvd/bluray po kablu cyfrowym, a te pieniądze lepiej wykorzystasz kupując nowe plyty ewentualnie odkładając na lepszy sprzęt w przyszłości. Zaszaleje do 400zł😆 A tak już poważnie czasem trafi się coś za 400zl używanego z ok 2000r. Tylko nie mam dokładnego rozeznania w modelach który zagra lepiej. Odpisz, cytując
Gość Napisano 5 września 2020 Napisano 5 września 2020 Każdy sprawny gra dobrze kupuj i nie kombinuj bo ci wszystkie sprzątną i tyle będzie!! Odpisz, cytując
S4Home Napisano 7 września 2020 Napisano 7 września 2020 Pisałem na pierwszej stronie. Wydaje mi się kolego że Ty szukasz złota w tej cenie. Serio najważniejsze abyś znalazł dobrego sprzedawce który zapewni Ci że będzie działał. To jest klucz. A nie wybieranie spośród szrotów z niemiec które posłużą 2 tygodnie. Odpisz, cytując
Recommended Posts