Atlas1304 Napisano 2 września 2020 Udostępnij Napisano 2 września 2020 Cześć Panowie.Na kilka miesięcy poszukuję jakiegoś taniego tak do 1000zł wzmacniacza do aurorek 700.Potem wyjaśni się sprawa z miejscem na sprzęt i będę szukał coś na lata.Póki co to muszę się sztywno trzymać budżetu.O ile do 2k To bym szukał as701 bo miałem okazję słyszeć i było ok to 1k Nie wiem. Dźwiękowo to dobrze jak by się zbliżyć choć trochę do as701 to by było super.Na razie muszę coś kupić w podanej kwocie bo kolumny stoją i nie ma z nich pożytku.Czego szukać?z nowych rzeczy to chyba szkoda kasy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 września 2020 Udostępnij Napisano 2 września 2020 Witam SMSL Q5 PRO lub Topping mx3 później możesz te maleństwo przenieść np do sypialni. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlas1304 Napisano 2 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 września 2020 Topping mx3 SMSL?a czy te urządzenia wysterują TAK duże kolumny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 września 2020 Udostępnij Napisano 2 września 2020 (edytowany) Topping mx3 nawet branża z forum poleca, osobiście go nie słyszałem SMSL Q5 PRO z mocniejszym zasilaczem osiąga 50W 4ohm na kanał!! Owszem posiadam tutaj też jest mój skromny opis Canton M80 DC takie napędza bez problemu opis w linku https://forum.audio.com.pl/topic/75056-smsl-q5-pro-maluch-z-dużym-dźwiękiem-wszystko-o/ Edytowano 2 września 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlas1304 Napisano 2 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 września 2020 Kurczę może masz rację Ale jakoś ciężko mi w to uwierzyć? Te urządzenia mają końcówki impulsowe?to może da radę?nigdy nie zwracałem uwagi na takie zabaweczki.😄Ale może.Czy branża daje to na odsłuchy?czy raczej nie?😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 września 2020 Udostępnij Napisano 2 września 2020 (edytowany) SMSL-a nie mają napewno Topping-a ma S4HOME pisz do niego! Uwierz mi że te moje ELACI SMSL targa aż miło 😉 Na forum ktoś pisał że ma podpięte pod SMSL KEF Q350 i jest bardzo zadowolony! Edytowano 2 września 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlas1304 Napisano 2 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 września 2020 Muszę to sprawdzić osobiście😄Ale?dobra zobaczymy jeszcze co branża myśli na ten temat i czy w ogóle wypożyczają te zabaweczki.A jeżeli te urządzenia nie to czego jeszcze można by poszukać?Może Pioneer a30?później bym go postawił w sypialni do chrome cast i radia internetowego. 😀Oczywiście jeżeli by pasował dźwiękowo ten A30 to wziął bym nowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 września 2020 Udostępnij Napisano 2 września 2020 SMSL-a kupiłem z ciekawość i jestem pozytywnie zaskoczony! Może niedługo ogarnę Topping-a porównam ich obu! Dla samej ciekawość wypożycz jak to gra naprawdę się zdziwisz! pisz do branży Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlas1304 Napisano 2 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 września 2020 Ok.dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 2 września 2020 Udostępnij Napisano 2 września 2020 A , jakie źródło ( radio internetowe ) polecasz do tego S.M.S.L Q5 pro lub Toping ? Ktoś porównywał te dwa klocki ? Jakie wnioski ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 września 2020 Udostępnij Napisano 2 września 2020 (edytowany) Osobiście używam SMSL Q5 PRO CHROMECAST AUDIO+SPOTIFY podstawowa opcja jest za FREE chcesz więcej trzeba płacić + pliki FLAC Poczytaj z linku co inni piszą o nim Chyba jeszcze nikt nie porównywał SMSL i TOPPING Edytowano 2 września 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 września 2020 Udostępnij Napisano 3 września 2020 Topping MX 3 możesz od nas kupić czy wypożyczyć i zobaczyć. Jak napisał kolega poźniej weźmiesz go do innego miejsca i jest tani. No chyba że chcesz coś lepszego to musisz iśc w sprzęt używany. Yamaha AX 900 i jeśli będzie sprawna to już nie zmienisz na AS 701 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 3 września 2020 Udostępnij Napisano 3 września 2020 A , jest coś innego , lepszego , stabilniejszego od chromecast audio do przesyłania radia internetowego ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 września 2020 Udostępnij Napisano 3 września 2020 Chromecast jest bardzo stabilny i tani 99zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 3 września 2020 Udostępnij Napisano 3 września 2020 Koniecznie wypróbuj jeszcze Toppinga MX3, ponieważ SMSL może pójść na sprzedaż. Chromecast jest stabilny i nie ma z nim żadnych problemów, jest to jedno z najtańszych rozwiązań. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlas1304 Napisano 3 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 września 2020 Chrome cast zamówiony.Teraz wzmacniacz a ten topping PA3 według opisu nie ma daca Ale ma mocy więcej. To może będzie lebsza opcja?i jest 100zł tańszy. Co myślicie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 września 2020 Udostępnij Napisano 3 września 2020 Moim zdaniem brak DACa znacząco wpłynie na jakość dźwięku na minus Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts