Yaqb yaqb Napisano 3 września 2020 Udostępnij Napisano 3 września 2020 Witam posiadam starszy tv (nie smart) który powędrował do domowej siłowni, interesuje mnie tylko możliwość oglądania youtuba na nim i tu pytanie o najtańsze sensowne urządzenie które można podpiąć do tv, może to być osobny android box lub jakiś stick do streamowania treści np z telefonu, dodam że w pomieszczeniu jest zasięg wifi no i fajnie jakby by obraz szedł po maxie czyli w 1080p , pomozecie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 3 września 2020 Udostępnij Napisano 3 września 2020 Chromecast, czy byle androidbox powinien rozwiązać Twój problem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 września 2020 Udostępnij Napisano 4 września 2020 Dokładnie tak Chromecast 3, Mi Box czy to z polskiej sieci czy Aliexpress, czy inny Android box ktorych pełno na allegro. Akurat YT to penwie będzie działał na każdym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 września 2020 Udostępnij Napisano 4 września 2020 Polecam Xiaomi Mi Box S. Płynność działania oraz funkcjonalność na bardzo dobrym poziomie. Chromecast 3 również by się sprawdził i najlepiej obejrzyj sobie jakieś testy na YT i oceń samemu, które urządzenie jest dla Ciebie wygodniejsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqb yaqb Napisano 4 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 września 2020 Dziękuje za szybka odpowiedź Xiaomi Mi TV Stick wyglada interesująco ktoś używa? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 4 września 2020 Udostępnij Napisano 4 września 2020 osobiście używam MiBox'a i spełnia swoją rolę. Ten stick wygląda na podobne urządzenie, tyle, że okrojone w wejścia, ale z podobną funkcjonalnością i nawet wbudowanym chromecastem. Mając na uwadze Twoje potrzeby, ja bym brał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts