Michał Michał #1 Napisano 5 września 2020 Witam, jestem na etapie poszukiwań słuchawek między innymi do biegania oraz użytku codziennego. Poszukuję do 500 zł 1. Marshall Major lll - (kolega ma i jest z nich zadowolony) 2. Sennheiser HD 4.40BT - (są duże, ale ponoć lepiej brzmią niż majory) Ktoś ma jakieś rozeznanie, jest coś w stanie polecić ? Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #2 Napisano 5 września 2020 Do biegania najlepiej używać słuchawki przeznaczone do uprawiania sportu. Nauszne i wokłuszne sprawdzają się tu kiepsko. Słaba wentylacja i będą spadały. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karol kosecki #3 Napisano 29 listopada 2020 Bardzo fajne są te douszne , bezprzewodowe słuchawki Audictus Adrenaline. Dla mnie ok, przynajmniej słychać super no i rzeczywiście nie wypadają z uszu Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zalsmony #4 Napisano 30 listopada 2020 To fakt że douszne będą najlepsze według mnie. Sam używam JBL Endurance SPRINT i jestem z nich zadowolony. Szukałem czegoś taniego i czegoś co trzyma się bardzo dobrze w uchu. Nawet przy saltach nie wypadają. Dla mnie minusem choć dla niektórych plusem jest brak przycisków, a dotykowy przycisk w jednej ze słuchawek. Po prostu ja nienawidzę wszystkiego co jest dotykowe. Jeżeli chodzi o granie to w zupełności mi wystarczają, ponieważ nie skupiam się mocno na muzyce podczas biegania. Używałem ich z telefonem Samsung XCover 3, ale jak wrócę pełni do zdrowia może je przetestuję z Samsungiem s10. Jeżeli chodzi trzymanie baterii to nigdy nie brakło mi prądu w nich nawet przy dłuższych kilkugodzinnych trasach rowerowych, ale zawsze ładowałem je po wypadzie lub przed następnym zaplanowanym wyjściem. Moby ma rację, uszy będą Ci się pociły w normalnych słuchawkach, a przy zwykłych ćwiczeniach jak skłony, czy szybki sprint słuchawki mogą się nie trzymać dostatecznie głowy. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach