pawlica #1 Napisano 13 września 2020 Witam, mam jedno pytanie i prosiłbym o szybką odpowiedź. Mam okazję kupić Focala Aria 926 za 900euro. Mają dwa lata stan b dobry słyszeć ich jeszcze nie słuchałem ale to nie problem. Myślicie ,że się opłaca? Dzięki Wysłane z mojego motorola one macro przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość #2 Napisano 13 września 2020 (edytowany) Witam Cena wydaje się OK Jaki wzmacniacz będzie do nich dostarczać paliwo 😉 https://audio.com.pl/testy/stereo/kolumny-glosnikowe/2640-focal-aria-926 Edytowano 13 września 2020 przez Gość Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #3 Napisano 14 września 2020 To mniej niż połowa ceny u nas. Deal dobry. Pytanie czy muzycznie cie zainteresują. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #4 Napisano 14 września 2020 Cena bardzo dobra, a kolumny jeszcze lepsze. Jeśli nie ma z nimi żadnych problemów to nie zastanawiałbym się długo. Później pozostanie tylko zakup dobrego wzmacniacza. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawlica #5 Napisano 14 września 2020 Witam i dzięki za odpowiedzi. Kolumny kupiłem, stan uważam że jest idealny jedna ma z tyłu jakby małe zadrapanie o dł 0,5cm a tak to są bez skaz. Słyszałem je na denonie avr6300 ale wątpię by pokazały co potrafią ale mi się podobało. W ogóle klient miał do tego ampka podpięte focale arie 948. Będę na pewno szukał czegoś pod w rozsądnych pieniądzach ( sam wzmacniacz oczywiście i do tego może jakis bluesond Wysłane z mojego motorola one macro przy użyciu Tapatalka Ps A może polecicie coś do tych kolumn, do 5-6tys? Raczej stan nowy preferuję. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach