pawlica Napisano 13 września 2020 Udostępnij Napisano 13 września 2020 Witam, mam jedno pytanie i prosiłbym o szybką odpowiedź. Mam okazję kupić Focala Aria 926 za 900euro. Mają dwa lata stan b dobry słyszeć ich jeszcze nie słuchałem ale to nie problem. Myślicie ,że się opłaca? Dzięki Wysłane z mojego motorola one macro przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 września 2020 Udostępnij Napisano 13 września 2020 (edytowany) Witam Cena wydaje się OK Jaki wzmacniacz będzie do nich dostarczać paliwo 😉 https://audio.com.pl/testy/stereo/kolumny-glosnikowe/2640-focal-aria-926 Edytowano 13 września 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 września 2020 Udostępnij Napisano 14 września 2020 To mniej niż połowa ceny u nas. Deal dobry. Pytanie czy muzycznie cie zainteresują. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 14 września 2020 Udostępnij Napisano 14 września 2020 Cena bardzo dobra, a kolumny jeszcze lepsze. Jeśli nie ma z nimi żadnych problemów to nie zastanawiałbym się długo. Później pozostanie tylko zakup dobrego wzmacniacza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlica Napisano 14 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 września 2020 Witam i dzięki za odpowiedzi. Kolumny kupiłem, stan uważam że jest idealny jedna ma z tyłu jakby małe zadrapanie o dł 0,5cm a tak to są bez skaz. Słyszałem je na denonie avr6300 ale wątpię by pokazały co potrafią ale mi się podobało. W ogóle klient miał do tego ampka podpięte focale arie 948. Będę na pewno szukał czegoś pod w rozsądnych pieniądzach ( sam wzmacniacz oczywiście i do tego może jakis bluesond Wysłane z mojego motorola one macro przy użyciu Tapatalka Ps A może polecicie coś do tych kolumn, do 5-6tys? Raczej stan nowy preferuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts