Marek231984 #1 Napisano 16 września 2020 Cześć, Muszę wybrać między tymi soundbarami, ewentualnie mogę dodać LG SL10YG do tej listy. Nie próbujecie mnie namówić na stereo😉w salonie zrobiłem porządne stereo😉, w sypialni żona chce soundbar, i tak musi być 😉nie da się jej przetłumaczyć, po prostu soundbar pasuje do wystroju 😉 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość #2 Napisano 16 września 2020 (edytowany) Skoro Żonka 😉 zdecydowała o BELCE to niech kupi taką jaka jej do wystroju pasuje!!! Będzie na Nią jak by co 👍 PS. Można wiedzieć jakie to STEREO masz w salonie? Edytowano 16 września 2020 przez Gość Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciek72 #3 Napisano 16 września 2020 Najlepszy ponoć Sonos ARC , jego główną wadą jest tylko jedno wejście HDMI Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #4 Napisano 17 września 2020 Jak musi być belka i akceptuje belkę to Sonos albo Bose. Niech ma Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #5 Napisano 17 września 2020 Cześć, Jeśli ma to być soundbar do sypialni to rozważałbym między Sonos Beam lub bezkompromisowy w swojej kategorii cenowej Sonos ARC, który zapewni bardziej przestrzenne brzmienie z mocniejszą podstawą basową i cieplejszą średnicą. Harman Kardon Enchant 1300 to także dobre rozwiązanie o czystym brzmieniu. W porównaniu do Bose nie będzie tak dominował bas. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek231984 #6 Napisano 17 września 2020 Dzięki Panowie, czyli na polu bitwy zostaje sonos i bose, rozumiem, że sprzętu typu samsung hq90 lub wspomnianego lg mam nie brać pod uwagę. S4home i Q21 mogę prosić o ofertę na wyżej wymienione soundbary na priv. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #7 Napisano 18 września 2020 Napisz do mnie z numerem telefonu to przygotujemy wyceny. Wiesz co ja unikam plastikowych marek kina domowego i tym bardziej belek od nich. Ostatnio się dowiedziałem że oni mają belkę 11.1 czy coś takiego. Nie wiem czy to współpraca z Elonem im to dała ale istny kosmos. No unikam. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach