Marek231984 Napisano 16 września 2020 Udostępnij Napisano 16 września 2020 Cześć, Muszę wybrać między tymi soundbarami, ewentualnie mogę dodać LG SL10YG do tej listy. Nie próbujecie mnie namówić na stereo😉w salonie zrobiłem porządne stereo😉, w sypialni żona chce soundbar, i tak musi być 😉nie da się jej przetłumaczyć, po prostu soundbar pasuje do wystroju 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 września 2020 Udostępnij Napisano 16 września 2020 (edytowany) Skoro Żonka 😉 zdecydowała o BELCE to niech kupi taką jaka jej do wystroju pasuje!!! Będzie na Nią jak by co 👍 PS. Można wiedzieć jakie to STEREO masz w salonie? Edytowano 16 września 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 16 września 2020 Udostępnij Napisano 16 września 2020 Najlepszy ponoć Sonos ARC , jego główną wadą jest tylko jedno wejście HDMI Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 września 2020 Udostępnij Napisano 17 września 2020 Jak musi być belka i akceptuje belkę to Sonos albo Bose. Niech ma Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 17 września 2020 Udostępnij Napisano 17 września 2020 Cześć, Jeśli ma to być soundbar do sypialni to rozważałbym między Sonos Beam lub bezkompromisowy w swojej kategorii cenowej Sonos ARC, który zapewni bardziej przestrzenne brzmienie z mocniejszą podstawą basową i cieplejszą średnicą. Harman Kardon Enchant 1300 to także dobre rozwiązanie o czystym brzmieniu. W porównaniu do Bose nie będzie tak dominował bas. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek231984 Napisano 17 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 września 2020 Dzięki Panowie, czyli na polu bitwy zostaje sonos i bose, rozumiem, że sprzętu typu samsung hq90 lub wspomnianego lg mam nie brać pod uwagę. S4home i Q21 mogę prosić o ofertę na wyżej wymienione soundbary na priv. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 września 2020 Udostępnij Napisano 18 września 2020 Napisz do mnie z numerem telefonu to przygotujemy wyceny. Wiesz co ja unikam plastikowych marek kina domowego i tym bardziej belek od nich. Ostatnio się dowiedziałem że oni mają belkę 11.1 czy coś takiego. Nie wiem czy to współpraca z Elonem im to dała ale istny kosmos. No unikam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts