Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Taka przejściówka nazywa się streamer sieciowy lub odtwarzacz plików muzycznych :) . Niektóre odtwarzacze bluray maja możliwość odtwarzania plików z portu USB lub jeśli dysk jest uscieciowiony i utworzy się z nigo serwer DLNA , mozna wtedy odtwarzać takie pliki przy użyciu takiego streamera jakim może być np. ten bluray lub np. Chromecast Audio. Obsługa może się odbywać z poziomu smartphona lub tabletu z Androidem.

Napisano (edytowany)
Dnia 29.09.2020 o 11:57, Trurl napisał:

Obdzwoniłem za nim całkiem sporo sklepów. W niektórych twierdzono, że +/- tydzień temu ruszyły fabryki Onkyo. Nie probowalem tego weryfikować. 

Onkyo tx-8390 s kolorze czarnym. Kupiony dwa miesiące temu. Nóweczka, komplet jak ze sklepu. Jeżeli jesteś zainteresowany to się dogadamy.

Edytowano przez karbeti
i
Napisano
7 godzin temu, MobyDick napisał:

Taka przejściówka nazywa się streamer sieciowy lub odtwarzacz plików muzycznych :) . 

Tak myślałem, że się nie da :) ale wolałem dopytać 

Dzięki 

2 godziny temu, karbeti napisał:

Onkyo tx-8390 s kolorze czarnym. Kupiony dwa miesiące temu. 

Dzięki, zdecydowalem się jednak na Yamahę

Napisano

Dysk twardy to tylko nośnik danych. To trochę tak jakbyś zapytał o przejściówkę która umożliwia podłączać płyty CD do wejść we wzmacniaczu. I taka przejściówką są właśnie odtwarzacze płyt CD. Spotkałem się kiedyś z dyskami twardymi które miały zintegrowany odtwarzacz plików. To tylko połączenie dwóch takich urządzeń.

Napisano

nie ma takiego urządzenia o którym piszesz.

Tak bardzo przeszkadza Ci wpięcie od przodu?

Albo dłuższy kabel do dysku schowanego z tyłu albo to

https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/dyski-i-pamieci/pamieci-flash-pendrive/pamiec-flash-32gb-sandisk-cruzer-fit-usb-2-0-183554?gclid=Cj0KCQjw5eX7BRDQARIsAMhYLP_ZxQYopTy9zg-YUwYiSY3MBYcqK4IdSRJDpka2U79rbXV43WSpKTQaAhD9EALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Aspekt wizualny bezpieczny :)