MobyDick Napisano 4 października 2020 Napisano 4 października 2020 Taka przejściówka nazywa się streamer sieciowy lub odtwarzacz plików muzycznych . Niektóre odtwarzacze bluray maja możliwość odtwarzania plików z portu USB lub jeśli dysk jest uscieciowiony i utworzy się z nigo serwer DLNA , mozna wtedy odtwarzać takie pliki przy użyciu takiego streamera jakim może być np. ten bluray lub np. Chromecast Audio. Obsługa może się odbywać z poziomu smartphona lub tabletu z Androidem. Odpisz, cytując
karbeti Napisano 4 października 2020 Napisano 4 października 2020 (edytowany) Dnia 29.09.2020 o 11:57, Trurl napisał: Obdzwoniłem za nim całkiem sporo sklepów. W niektórych twierdzono, że +/- tydzień temu ruszyły fabryki Onkyo. Nie probowalem tego weryfikować. Onkyo tx-8390 s kolorze czarnym. Kupiony dwa miesiące temu. Nóweczka, komplet jak ze sklepu. Jeżeli jesteś zainteresowany to się dogadamy. Edytowano 4 października 2020 przez karbeti i Odpisz, cytując
Trurl Napisano 4 października 2020 Autor Napisano 4 października 2020 7 godzin temu, MobyDick napisał: Taka przejściówka nazywa się streamer sieciowy lub odtwarzacz plików muzycznych . Tak myślałem, że się nie da ale wolałem dopytać Dzięki 2 godziny temu, karbeti napisał: Onkyo tx-8390 s kolorze czarnym. Kupiony dwa miesiące temu. Dzięki, zdecydowalem się jednak na Yamahę Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 4 października 2020 Napisano 4 października 2020 Dysk twardy to tylko nośnik danych. To trochę tak jakbyś zapytał o przejściówkę która umożliwia podłączać płyty CD do wejść we wzmacniaczu. I taka przejściówką są właśnie odtwarzacze płyt CD. Spotkałem się kiedyś z dyskami twardymi które miały zintegrowany odtwarzacz plików. To tylko połączenie dwóch takich urządzeń. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 5 października 2020 Napisano 5 października 2020 nie ma takiego urządzenia o którym piszesz. Tak bardzo przeszkadza Ci wpięcie od przodu? Albo dłuższy kabel do dysku schowanego z tyłu albo to https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/dyski-i-pamieci/pamieci-flash-pendrive/pamiec-flash-32gb-sandisk-cruzer-fit-usb-2-0-183554?gclid=Cj0KCQjw5eX7BRDQARIsAMhYLP_ZxQYopTy9zg-YUwYiSY3MBYcqK4IdSRJDpka2U79rbXV43WSpKTQaAhD9EALw_wcB&gclsrc=aw.ds Aspekt wizualny bezpieczny Odpisz, cytując
Recommended Posts