Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Cześć,

W okolicach kwietnia dokonałem okazjonalnego zakupu Audio Pro Avanto, ostatnia sztuka nowa jaka była w okolicy. Chcialem trochę pozbierać kasę i kupić cos co napędzi te kolumny. Później czytałem, że niedługo będą premiery i się wstrzymałem a teraz w sumie nie wiem co robić.

Szukam czegoś co będzie dobre i w muzyce i w KD. Kwota to początkowo było około 2500zł ale jak będzie warto to pomyślę czy nie dołożyć. Ostatnio jak obserwowałem temat to w tej okolicy polecano X2600h oraz TX-NR696. W sumie skłaniałem się ku temu drugiemu jednak brakuje trochę eARC które wspiera mój TV (55B9) i śledziłem temat premier. Wychodziło, że teraz w okolicach sierpnia/września powinny być premiery nowych sprzętów a tutaj nic. Czy ktoś coś poleci?

Wiem, że jest jeszcze V685 od Yamahy ale wtedy kierowano mnie w kierunku własnie Onkyo z powodu tego, że jest bardziej uniwersalny.

Napisano

No wlaśnie moim zdaniem bardziej uniwersalna jest Yamaha niz Onkyo. Ma wiecej manualnych ustawień. I ja bym szedł w ta stronę. Jak ktoś nie umie ustawiać to mowi że Onkyo. Bo faktycznie jest prostsze w obsłudze.