S4Home Napisano 25 listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 listopada 2020 Jednak stawiam na AXR 100 od Cambridge. On tutaj spasuje. Ewentualnie Xindak 06 jako czysty wzmacniacz + prosty DAC lub sieciowy Player. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sounbar czy mini kolumny Napisano 25 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 listopada 2020 (edytowany) Dziękuję za wypowiedź. Czy ktoś jeszcze ma swój typ inny niż powyższe? Edytowano 8 grudnia 2020 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika - nie ma sensu cytować całej wypowiedzi... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 listopada 2020 Przesłuchał bym NAD C338 ma wszystko co potrzebujesz, Chromecast Audio, AirPlay, Bluetooth, DLNA, Wi-Fi 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 25 listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 listopada 2020 Nie doczytałem się w postach, ale chyba nie posłuchałeś jeszcze wskazanych przez nas wcześniej Audio Pro A36 Jeżeli interesują Cię bardziej konwencjonalne rozwiązania, to NAD 338 może okazać się dobrą propozycją, lecz nie odnajdziesz tam radia FM. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 25 listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 listopada 2020 Za to dzięki wbudowanemu Chromecastowi można słuchać radia internetowego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sounbar czy mini kolumny Napisano 27 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 listopada 2020 A co powiecie na Onkyo 8270, Yamaha RN602? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 listopada 2020 (edytowany) Ja nie wiem o co chodzi ale bardzo, bardzo często Branża poleca Yamahę RN602 niedługo połowa Polski będzie jej używać 😉 Dlatego walczę z tym i polecam o wiele tańszy, ze znakomitym stosunkiem jakość/cena Smsl Q5 Pro 😁 Edytowano 27 listopada 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sounbar czy mini kolumny Napisano 28 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 listopada 2020 (edytowany) Tak jak pisałem, miałem q5 w domu. Więcej basu mniej szczegółów niż obecny amplituner z KD. Nie zdecyduje się na ten wzmacniacz tego jestem pewien. Edytowano 8 grudnia 2020 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika - nie ma sensu cytować całej wypowiedzi... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 28 listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 listopada 2020 No to zostaje jeszcze Onkyo 👍 Albo NAD i radyjka słuchasz przez TuneIn. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sounbar czy mini kolumny Napisano 28 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 listopada 2020 (edytowany) Onkyo który model? Edytowano 8 grudnia 2020 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika - nie ma sensu cytować całej wypowiedzi... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 28 listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 listopada 2020 Ten co pisałeś > 8270 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 listopada 2020 (edytowany) 6 godzin temu, Sounbar czy mini kolumny napisał: Tak jak pisałem, miałem q5 w domu Przecież ja ci go na siłę nie wciskam 😉 A co do szczegółów dźwięku on jest bardzo szczegółowy tylko potrzebuje dobrych kolumn! Pozdrawiam Edytowano 28 listopada 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts