MarekKul Napisano 20 października 2020 Udostępnij Napisano 20 października 2020 Wam. Stałem się właśnie posiadaczem w/w amplitunera. Obecnie jestem na etapie dopasowania do niego głośników. kolumny będą ustawione w salonie ok 25m otwartym na aneks kuchenny. Słucham każdego rodzaju muzki. chciałbym aby slyszalny był głębszy bass. budżet jaki mogę przeznaczyć to ok. 5000 zł. dziękuję za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Na Temat Audio Napisano 20 października 2020 Udostępnij Napisano 20 października 2020 Cześć, Sprawdziłbym Focal Chora 826, Fyne Audio F502, Klipsch RP-8000F. Opcji jest sporo. Pozdrawiam, Michał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 października 2020 Udostępnij Napisano 21 października 2020 Rozumiem że kino ? Bo to amplituner kinowy. Pytanie tylko czy w budżecie 5000 zł uchwyciłeś 5.1 czy na początek 2.0 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekKul Napisano 21 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 października 2020 na początek 2.0 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 21 października 2020 Udostępnij Napisano 21 października 2020 Poza tym co wymienili już koledzy powyżej dorzuciłbym do rozważenia Heco Aurora 1000 i System Audio SAXO60. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekKul Napisano 21 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 października 2020 Dziękuję za pomoc, wybór padł na Heco Aurora 1000. pozdrawiam wszystkich Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 października 2020 Udostępnij Napisano 22 października 2020 Dobry wybór. Dynamiczne mocne granie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts