ws70 Napisano 25 listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 listopada 2020 Dnia 12.11.2020 o 06:54, S4Home napisał: Ktory firmware daje taką możliwość? Przepraszam bo na tym się nie skupiam więc nie zwróciłem uwagi nawet. Ja mam Onkyo ns-6170 i ze Spotify Connect wyświetla tytuł, wykonawcę, album itp Chociaż szczerze mówiąc przeważnie wyłączam wyświetlacz bo denerwują mnie to przewijanie tekstu... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek398 Napisano 25 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 listopada 2020 2 minuty temu, ws70 napisał: Chociaż szczerze mówiąc przeważnie wyłączam wyświetlacz bo denerwują mnie to przewijanie tekstu... U Yamahy tekst przewija się tylko przez kilka sekund, później jej statyczny i jest to dobre rozwiązanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal40 Napisano 25 listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 listopada 2020 to samo jest na Tidalu - napis Tidal na NP-303 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 26 listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 listopada 2020 15 godzin temu, tomek398 napisał: Oczywiście. Jestem ślepy. Nowy firmware do 803 również ma numer 1.17 dlatego nie sprawdziłem modelu urządzenia. W każdym razie jest nowy firmware do 803 i póki co nie wiem jakie zmiany wprowadza Wczoraj zrobiłem aktualizacje i nie zauważyłem żadnych zmian widocznych gołym okiem.Po pracy pogrzebie dokładniej... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 listopada 2020 Na pewno nie takie o których chodzi koledze. To byś zauważył od razu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts