santino Napisano 2 listopada 2020 Napisano 2 listopada 2020 Witajcie Od ladnych kilkunastu lat posiadam amplituner Yamahy rx-v1500 czyli model z 2005 jestem drugim wlascicielem, mam caly komplet pudlo, instrukcja, piloty, mikrofon Wymieniam na nowszy sprzet, na allegro widze sa po 900-950zl, i tutaj moje pytanie ile moge za niego wołać tak zeby sie sprzedał a nie wisiał pół roku? Odpisz, cytując
Iron Napisano 2 listopada 2020 Napisano 2 listopada 2020 Na OLX trafiają się po 750 zł. Sam musisz sobie na to pytanie odpowiedzieć.. Ale jeśli chcesz szybko sprzedać, to moim skromnym zdaniem, tak -10~20% taniej niż inne aukcje czy ogłoszenia. To już jednak jest leciwy sprzęt Trzeba potencjalnego klienta czymś zachęcić Odpisz, cytując
lolekdrugi Napisano 2 listopada 2020 Napisano 2 listopada 2020 3 godziny temu, santino napisał: tutaj moje pytanie ile moge za niego wołać tak zeby sie sprzedał a nie wisiał pół roku? to będzie brutalne ale pytałeś. Nie wiem czy 200,- nie będzie za dużo. Stary sprzęt z przed epoki hdmi i to w oczach wielu jest całkowitą dyskwalifikacją. Jeszcze jakby to było stereo, można by coś pomyśleć a tak, marne szanse. Odpisz, cytując
santino Napisano 2 listopada 2020 Autor Napisano 2 listopada 2020 dzieki Panowie za podpowiedzi, wiem ze to stary sprzęt i bedzie ciezko sprzedac, bo za 200zl chyba wole sobie zostawic i niech gra w garazu, bo jakosiowo dzwiek jest na calkiem calkiem poziomie Odpisz, cytując
S4Home Napisano 3 listopada 2020 Napisano 3 listopada 2020 Licytacja i będzie wisiał 7-14 dni. Piotr Odpisz, cytując
Recommended Posts