Arkon Napisano 8 listopada 2020 Napisano 8 listopada 2020 Czy słyszał ktoś może nowe KEF LS50 Meta? Jak to gra? Odpisz, cytując
Gregz Napisano 8 listopada 2020 Napisano 8 listopada 2020 Jeśli jesteś zainteresowany tymi głośnikami to polecam ci obejrzeć na YT Steva Guttenberga. Wypowiada się o nich w samych superlatywach. Da ci to jakieś podstawowe pojęcie w czasach gdy ciężko samemu posłuchać w demo roomach. Ogólnie Kef LS50 w każdym wariancie są często omawiane przez youtuberow jak John Darko itd. Ja osobiście nie słyszałem wersji Meta ale już sam wygląd ich jest mega. Odpisz, cytując
Arkon Napisano 8 listopada 2020 Autor Napisano 8 listopada 2020 Steve'a już jakiś czas temu oglądałem. Wygląd, wyglądem, ale jestem ciekawy jakiejś recenzji. Przymierzam się do zakupu Chario Delphinusów (ocieplona średnica, sporo dołu) i zastanawiam się czy KEF-y byłyby lepsze.... Odpisz, cytując
S4Home Napisano 9 listopada 2020 Napisano 9 listopada 2020 To za świeże kolumny aby opowiedzieć. My je mieliśmy i sprzedały się z pudła. Chario grają cieplej, gęściej całe pasmo jest przesunięte niżej. KEF nadal jest ciepły ale gra bardziej otwartym dźwiękiem, o szerszej scenie. Masz jeszcze równie ciekawe Opera Prima do wyboru. Myślę że możemy Cie zaprosić do testu tych kolumn jeśli byłbyś chętny. Piotr Odpisz, cytując
Q21 Napisano 9 listopada 2020 Napisano 9 listopada 2020 Mamy na stanie jeszcze parę kompletów tych monitorów. Brzmienie jest dynamiczne i otwarte. Bas punktowy, a średnica delikatnie muśnięta ciepłem. Nie jest to tak muzykalne brzmienie jak Opera Prima, które dodatkowo schodzą niżej ale w obu przypadkach nie ma mowy o jakiejkolwiek ostrości. Jeśli chciałbyś przetestować obie kolumny to napisz do mnie. Omówimy warunki wypożyczenia i ustalimy cenę Odpisz, cytując
jaczar Napisano 10 listopada 2020 Napisano 10 listopada 2020 mam w domu z subem rel t7i i ciepło grającym ampem z min 100W mocy jest dobrze Odpisz, cytując
KulaAikido Napisano 12 stycznia 2021 Napisano 12 stycznia 2021 Dnia 9.11.2020 o 08:12, Q21 napisał: Mamy na stanie jeszcze parę kompletów tych monitorów. Brzmienie jest dynamiczne i otwarte. Bas punktowy, a średnica delikatnie muśnięta ciepłem. Nie jest to tak muzykalne brzmienie jak Opera Prima, które dodatkowo schodzą niżej ale w obu przypadkach nie ma mowy o jakiejkolwiek ostrości. Jeśli chciałbyś przetestować obie kolumny to napisz do mnie. Omówimy warunki wypożyczenia i ustalimy cenę A jak by one pracowały w zestawie z Naim Unity Atom w pokoju 17m2 i odległości kolumn od słuchacza 2,5-2,8 metra? Odpisz, cytując
Recommended Posts