Hudof Hudof Napisano 10 listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 listopada 2020 Zastosowanie telefon, laptop, konsola Najlepiej długi prosty kabel 3.5mm. Bez mocnych bassów, neutralne. Wypatrzyłem Audio Technica MX40, Beyerdynamic DT 240 PRO, chcę się dowiedzieć, czy to dobre modele, czy są w tej kategorii cenowej lepsze słuchawki oraz czy nie dysponując lepszym źródłem dźwięku jest sens zakupu droższych słuchawek (ta półka oraz ciut wyzsza) Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 10 listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 listopada 2020 Ja bym w tej cenie zwrócił uwagę na SnaB Euphony AF-100. To polski brand słuchawek bardziej znanych jako Brainwavz HM5. Do nich na pewno warto kupić lepsze źródło, choć i z telefonu będą grały. Na wyposażeniu masz z resztą 2 długości przewodów do tego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 11 listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 listopada 2020 Z klasycznych i nie drogich, mamy jeszcze Audio Technica AVA 400. Może pomyśl o tym. W zestawie jest długi przewód. Alternatywnie M40X, tylko te drugie to bardziej studyjnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 11 listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 listopada 2020 8 godzin temu, Miras23 napisał: Z klasycznych i nie drogich, mamy jeszcze Audio Technica AVA 400. Jeżeli już to ath avc500 bo hudof szuka konstrukcji zamkniętej nie otwartej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 11 listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 listopada 2020 aaa racja! AVC 500. W sumie to myślałem o tym, a napisałem o tańszym Nie wiem tylko, jak jest z długością kabla w tym droższym modelu, ale chyba też długi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts