castel Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 Witam chciałbym zakupić w prezencie gwiazdkowym system stereo dla mojego syna. Koniecznie coś w kolorze białym,bardzo podoba mi się Denon Ceol tylko budżet przekracza,na początku chciałem stworzyć system Q5 plus kolumny ,ale stwierdziłem ,że wolałbym coś bardziej nowoczesnego w stylu takiej miniwieży jak Ceol. Chciałbym zmieścić się w kwocie 1500zł.(może być coś używane ,ale tylko w idealnym stanie). Koniecznie wszystkie możliwe bezprzewodowe połączenia,nie wymagany napęd CD. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 13 listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 listopada 2020 Denon Picolo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 listopada 2020 Nie polecam obu niestety. Chcesz design no to bierz Ceola. Chcesz jakość to Q5 PRO albo Topping MX 3 + Polk s20. Sieć załatwi chromecast. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 13 listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 listopada 2020 Nie ma sensu inwestować w miniwieżę, zdecydowanie lepszym rozwiązaniem były funkcjonalny Topping MX3 + Heco Aurora 300 jeśli cenisz sobie muzykalne brzmienie z mocniejszym dołem. Alternatywą mogą być Q-Acoustic 3020i, które zagrają szerzej i bardziej szczegółowo. Opcje sieciowe możesz załatwić wspomnianym CHromecast Audio lub Audio Pro Link 1. Oba urządzenia połączysz kablem optycznym wykorzystując przetwornik cyfrowo analogowy w MX3. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
castel Napisano 13 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 listopada 2020 (edytowany) Poproszę o ofertę na priv. Topping MX3 (srebrny) plus białe Heco 300? Pozdrawiam. Edytowano 13 listopada 2020 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika - nie ma sensu cytować całej wypowiedzi... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts