Johan Napisano 30 listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 listopada 2020 U mnie nadal jest problem . Wsystko jest dobrze do momentu odtwarzania utworu ponieważ amplituner nie może się połaczyć z serwerem utworu i ciągle wyślwietla connecting Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johan Napisano 30 listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 listopada 2020 hej Zrobiłem reset systemu i działa. Mam nadzieję, że na dłużej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Ptak Napisano 14 listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 listopada 2021 Witam czy może ktoś pomóc i wskazać drogę jak w Onkyo 8390 ustawić by grały tylko pliki FLAC. W MQA z Tidala nie dział mi subwoofer ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 10 godzin temu, Wojtek Ptak napisał: Witam czy może ktoś pomóc i wskazać drogę jak w Onkyo 8390 ustawić by grały tylko pliki FLAC. W MQA z Tidala nie dział mi subwoofer ? Była o tym rozmowa w innym wątku. Masz AAC? To jest to kwestia aktualizacji, zmiany właściciela. Musisz czekać. Czy chodzi o FLAC z pamięci? MQA z Tidala Ci działa? Być może tam nie da się odpalić suba. Skoro w takich samych konfiguracjach bez MQA gra. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Ptak Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Dzięki za odpowiedź. Korzystam glównie z Tidala oraz radia internetowego. MQA działa ale bez suba a ten uaktywni sie gdygleci plik flac i pozostale formaty. Sub gra też z radiem internetowym. Z plików nie próbowałem grać. Jak zauważyłem Onkyo tym steruje. Zmieniłem jakość na HiFi z Master i dalej to samo . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts