Johan Napisano 30 listopada 2020 Napisano 30 listopada 2020 U mnie nadal jest problem . Wsystko jest dobrze do momentu odtwarzania utworu ponieważ amplituner nie może się połaczyć z serwerem utworu i ciągle wyślwietla connecting Odpisz, cytując
Johan Napisano 30 listopada 2020 Napisano 30 listopada 2020 hej Zrobiłem reset systemu i działa. Mam nadzieję, że na dłużej. Odpisz, cytując
Wojtek Ptak Napisano 14 listopada 2021 Napisano 14 listopada 2021 Witam czy może ktoś pomóc i wskazać drogę jak w Onkyo 8390 ustawić by grały tylko pliki FLAC. W MQA z Tidala nie dział mi subwoofer ? Odpisz, cytując
S4Home Napisano 15 listopada 2021 Napisano 15 listopada 2021 10 godzin temu, Wojtek Ptak napisał: Witam czy może ktoś pomóc i wskazać drogę jak w Onkyo 8390 ustawić by grały tylko pliki FLAC. W MQA z Tidala nie dział mi subwoofer ? Była o tym rozmowa w innym wątku. Masz AAC? To jest to kwestia aktualizacji, zmiany właściciela. Musisz czekać. Czy chodzi o FLAC z pamięci? MQA z Tidala Ci działa? Być może tam nie da się odpalić suba. Skoro w takich samych konfiguracjach bez MQA gra. Piotr Odpisz, cytując
Wojtek Ptak Napisano 15 listopada 2021 Napisano 15 listopada 2021 Dzięki za odpowiedź. Korzystam glównie z Tidala oraz radia internetowego. MQA działa ale bez suba a ten uaktywni sie gdygleci plik flac i pozostale formaty. Sub gra też z radiem internetowym. Z plików nie próbowałem grać. Jak zauważyłem Onkyo tym steruje. Zmieniłem jakość na HiFi z Master i dalej to samo . Odpisz, cytując
Recommended Posts