Paweł Ce Napisano 26 listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 listopada 2020 Witam, Szukam swojego pierwszego zestawu stereo do salonu z aneksem kuchennym. Pomieszczenie około 25m2. Planuję podłączyć zestaw do telewizora, będę go głównie wykorzystywał do słuchania muzyki z serwisów streamingowych oraz tv. Gatunki muzyki to głównie pop, rock i muzyka klubowa. Czytając podobne tematy na forum znalazłem amplituner Yamaha R-N602 oraz kolumny Pylon Audio Pearl 25 lub Heco Aurora 700, ale taki zestaw trochę przekracza mój budżet. Czy możecie polecić jakieś inne zestawy czy może warto trochę dołożyć do wybranych przeze mnie zestawów? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 26 listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 listopada 2020 Witaj. W podanym przez Ciebie budżecie, wybór amplitunera RN 602 jest dobrym trafem, ale ten model zajmie Ci prawie cały budżet. Na Twoim miejscu, spróbowałbym ze słabszym modelem RN402. Uzyskasz trochę gorszy dźwięk, mniej szczegółowy, słabszy bas, ale starczy wtedy na podstawowe głośniki. Obecnie mamy w promocji Mission LX3 https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-podlogowe/mission-lx-3.html Zapraszamy Cię na prezentację. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 listopada 2020 Jeżeli do telewizora choć i nie tylko polecam SMSL Q5 Pro z tymi Mission LX3 może wyjść ciekawe połączenie 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 listopada 2020 Do 25m polecam Yamahe RN 602 + Heco Victa 702. To system który powinien sprostać Twoim oczekiwaniom. Zapraszam po wyceny Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 27 listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 listopada 2020 Cześć, W mojej ocenie warto chwilę poczekać i odłożyć na zestaw Yamaha RN602 + Heco Aurora 700.Jest to brzmienie uniwersalne o delikatnie ocieplonej barwie z solidną podstawą basową i szeroką sceną dźwiękową. Możesz na sam początek kupić Aurora 700 + Topping MX3, a w przyszłości pomyśleć o mocniejszym wzmacniaczu takim jak RN602. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fosge Napisano 27 listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 listopada 2020 Heco Aurora 700 w fajnej cenie na dobry początek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts