Szukam porady Napisano 4 grudnia 2020 Napisano 4 grudnia 2020 Witam wszystkich,mam problem kupiłem kolumny duńskiej firmy SCANSONIC ULTIMATE i nie wiem jaki do nich dokupić wzmacniacz, kolumny mają moc 200 watt 8 ohm 88db,nie planuję zakupu dodatkowych kolumn tylko chcę pozostać przy tych dwóch,pomóżcie mi coś dobrać do ceny 2tyś zł .Dodatkowo co sądzicie o tych kolumnach ? Pozdrawiam Odpisz, cytując
Q21 Napisano 6 grudnia 2020 Napisano 6 grudnia 2020 Za każdym razem widzę tego creeka :). Jeśli chciałbyś uzyskać dynamiczne i jasne brzmienie to jest to dobry kierunek. Jesli chciałbyś pójść w kierunku większego ocieplenia to spójrz na NAD C326BEE lub 356bee. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 7 grudnia 2020 Napisano 7 grudnia 2020 Używany dobry wydajny wzmak. Coś ze starszych denon albo roksan. Ewentualnie jeśli lubisz ciepłe brzmienie Pioneer. Piotr Odpisz, cytując
Szukam porady Napisano 7 grudnia 2020 Autor Napisano 7 grudnia 2020 Dziękuję za odpowiedzi na pewno coś z polecanych wybiorę pozdrawiam Odpisz, cytując
Recommended Posts