lachut Napisano 10 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2020 Cześć, Mam prośbę o waszą opinię czy warto dokładać do najniższego modelu z serii "A" czy lepiej zostać przy najwyższym z serii "V"? Są pomiędzy nimi jakieś dodatkowe różnice techniczne/funkcjonalne? - poza mocą 115W/150W i możliwością używania DAB+ i inną liczbą wejść HDMI. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 10 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2020 Moim zdaniem zdecydowanie nie warto, nawet i dla samego DAB+, za duża różnica w cenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 11 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2020 Cześć, Moim zdaniem nie warto dokładać do wyższego modelu. Yamaha RXV685 był to bardzo udany model, który brzmieniowo niewiele różnił się od wyższej serii. DĄB+ bym się nie przejmował, bo przecież masz dostęp do radia internetowego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2020 Moim zdaniem nawet 685 był lepszy Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.mlynek@hotmail.com Napisano 15 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2020 Dnia 11.12.2020 o 07:51, S4Home napisał: Moim zdaniem nawet 685 był lepszy Piotr Cześć , Mam pytanie : posiadam model RX V483 i nowo kupione kolumny Elac debut b5.2 ( centralny tez z tej serii tył stare Heco Victa podłogowe 502 i sub Magnat 302A ) czy w mom wypadku warto zainwestować w model 685 (głównie oglądam TV i filmy , żadko słucham muzyki ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2020 Nie koniecznie. Bedzie to gralo lepiej to na pewno ale nie wiem czy proporcjonalnie do ceny. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts