cinek25pl #1 Napisano 12 grudnia 2020 Witam. Ostatnio wpadł mi w ręce taki oto wzmacniacz JVC. Niestety w sieci nie ma za dużo informacji na jego temat. Tzn. są dane takie jak moc, impedancja i cała reszta, ale bardziej interesuje mnie to jaka to półka? Czy jest to klasa średnia czy raczej budżetowy wzmacniacz? Ile taki wzmacniacz jest wart w tym momencie i jaka była jego cena rynkowa? Co sądzicie o tym wzmacniaczu? Na pewno ktoś z Was go ma albo słuchał i może podzielić się swoimi opiniami. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek25pl #2 Napisano 12 grudnia 2020 Naprawdę nikt nie zna tego wzmacniacza, żeby się podzielić wiedzą na jego temat? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lysyrafal #3 Napisano 12 grudnia 2020 @cinek25pl Poczekaj może @audiowit się odezwie i udzieli Ci jakiś informacji. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek25pl #4 Napisano 12 grudnia 2020 5 minut temu, lysyrafal napisał: @cinek25pl Poczekaj może @audiowit się odezwie i udzieli Ci jakiś informacji. Dzięki kolego @lysyrafal w takim razie czekam, może ktoś się znajdzie kto zna ten wzmacniacz. Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
audiowit #5 Napisano 12 grudnia 2020 https://www.hifiengine.com/manual_library/jvc/ja-s55.shtml W sieci jest mnustwo info nr tego wzmacniacza. Osobiście to nie słyszałem z tego co widzę to płyta czołowa w niezłym stanie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek25pl #6 Napisano 12 grudnia 2020 1 godzinę temu, audiowit napisał: https://www.hifiengine.com/manual_library/jvc/ja-s55.shtml W sieci jest mnustwo info nr tego wzmacniacza. Osobiście to nie słyszałem z tego co widzę to płyta czołowa w niezłym stanie. Kolego @audiowit jeżeli chodzi o dane techniczne to znalazłem bez problemu. Pytałem o trochę inne dane w pierwszym poście, ale dziękuję za odpowiedź. Tak stan techniczny bardzo dobry jedynie jedna mała ryska na szybce. Jest trochę kondensatorów do wymiany i zobaczymy co jeszcze wyjdzie na serwisie. Chciałbym wiedzieć ile jest mniej więcej wart bo nie wiem czy się pakować w serwis. Sprzęt gra bardzo potężnie i na pewno zostaje ze mną. Podoba mi się jego wygląd i chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej na jego temat. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach