cinek25pl Napisano 12 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2020 Witam. Ostatnio wpadł mi w ręce taki oto wzmacniacz JVC. Niestety w sieci nie ma za dużo informacji na jego temat. Tzn. są dane takie jak moc, impedancja i cała reszta, ale bardziej interesuje mnie to jaka to półka? Czy jest to klasa średnia czy raczej budżetowy wzmacniacz? Ile taki wzmacniacz jest wart w tym momencie i jaka była jego cena rynkowa? Co sądzicie o tym wzmacniaczu? Na pewno ktoś z Was go ma albo słuchał i może podzielić się swoimi opiniami. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek25pl Napisano 12 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 grudnia 2020 Naprawdę nikt nie zna tego wzmacniacza, żeby się podzielić wiedzą na jego temat? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 12 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2020 @cinek25pl Poczekaj może @audiowit się odezwie i udzieli Ci jakiś informacji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek25pl Napisano 12 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 grudnia 2020 5 minut temu, lysyrafal napisał: @cinek25pl Poczekaj może @audiowit się odezwie i udzieli Ci jakiś informacji. Dzięki kolego @lysyrafal w takim razie czekam, może ktoś się znajdzie kto zna ten wzmacniacz. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 12 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2020 https://www.hifiengine.com/manual_library/jvc/ja-s55.shtml W sieci jest mnustwo info nr tego wzmacniacza. Osobiście to nie słyszałem z tego co widzę to płyta czołowa w niezłym stanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek25pl Napisano 12 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 grudnia 2020 1 godzinę temu, audiowit napisał: https://www.hifiengine.com/manual_library/jvc/ja-s55.shtml W sieci jest mnustwo info nr tego wzmacniacza. Osobiście to nie słyszałem z tego co widzę to płyta czołowa w niezłym stanie. Kolego @audiowit jeżeli chodzi o dane techniczne to znalazłem bez problemu. Pytałem o trochę inne dane w pierwszym poście, ale dziękuję za odpowiedź. Tak stan techniczny bardzo dobry jedynie jedna mała ryska na szybce. Jest trochę kondensatorów do wymiany i zobaczymy co jeszcze wyjdzie na serwisie. Chciałbym wiedzieć ile jest mniej więcej wart bo nie wiem czy się pakować w serwis. Sprzęt gra bardzo potężnie i na pewno zostaje ze mną. Podoba mi się jego wygląd i chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej na jego temat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts